• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok ispovijest NBA zvijezde - pokušao je da me ubije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Biviš NBA igrač Lamar Odom tvrdi da su pokušali da ubiju..

 Lamar Odom tvrdi da su pokušali da ga ubiju Izvor: Profimedia

Lamar Odom (43) imao je blago rečeno buran život, a sada je iznio ozbiljne optužbe. Tvrdi da je vlasnik bordela Denis Hof pokušao da ga ubije prije pet godina. Tada je upao u komu zbog konzumiranja kokaina, vijagre i alkohola, mnogi su mislili da se neće izvući...

Uspio je da ostane živ, da bi ove godine objavio dokumentarac pod nazivom "Seks, droga i Kardašijani" u kom je pričao o mnogim stvarima. Jedna od njih bila je i situacija izi 2017. godine. "Nisam koristio drogu tu noć. Hof je pokušao da me ubije. Zašto? Ne znam. Mogu samo da vam kažem da sam tamo otišao, ali da nisam konzumirao drogu", počeo je Odom.

Na konstataciju da postoje inforamcije da je tamo proveo četiri dana, da je u tom bordelu potrošio 75.000 dolara na kokain i da je sve dovelo do pada u komu, negirao je sve to. "Bio sam tamo jedno veče, malo sam pio i onda sam se nekoliko dana kasnije probudio u bolnici, sa cijevima koje su mi izlazile iz usta, nisam mogao ni da pričam ni da hodam, bio sam zarobljen u svom tijelu."

Uslijedilo je direktno pitanje o tome da li je siguran da nije koristio drogu to veče. "Da, isto koliko sam siguran da sada sjedim ovdje pred vama", odgovorio je Odom.

Imao je Odom uspješnu karijeru u NBA, igrao je za Kliperse, Majami, Lejkerse i Dalas. Sa Kobijem Brajantom osvojio je dva prstena, a karijeru je završio u Baskoniji. Ipak, mnogo više o njemu se priča zbog stvari koje je radio van terena, poput korišćenja droge, a bio je u braku i sa Kloi Kardašijan. Tvrdi i da je spavao sa preko 2.000 žena...

Lamar Odom o pokušaju ubistva
Izvor: YouTube/TMZPodcastNetwork

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC