• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Ivanović govorio o suspenziji Zvezde! Dobio pitanje za Kampaca: "Biće teže bez Fakunda, ali..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Duško Ivanović pričao je o meču sa Valensijom, ali i o problemima sa Kampacom i registracijom...

 Duško Ivanović o suspenziji Crvene zvezde od Evrolige Izvor: Mondo/Petar Djukanovic

Crvena zvezda sprema se za meč sa Valensijom, u četvrtak će otputovati u Španiju za utakmicu u petak (20.30). Tamo neće moći da računa na Fakunda Kampaca zbog suspenzije Evrolige. Srpski klub kažnjen je zabranom registrovanja novih igrača sve do kraja februara. Upravo to bilo je jedno od prvih pitanja za trenera Duška Ivanovića na otvorenom treningu u Pioniru prije odlaska u Španiju. "Da smo mogli da registrujemo Fakunda bilo bi lakše, sada će biti mnogo teže. Ovi momci moraće da daju više od sebe", rekao je Ivanović.

Pričao je zatim o porazu od Barselone, dobijenom meču koji su crveno-bijeli izgubili trojkom Nikole Mirotića. On je odveo meč u produžetak, a tamo su Katalonci slavili. "Teško je pao poraz od Barselone zbog načina na koji smo izgubili. Ne igraju oni od juče, to je sastavni dio sporta. Karakter igrača se gleda u tome koliko puta ustane kada padne i koliko brzo. Oni taj kvalitet imaju."

Evroliga se izvinila javno, jer je Mirotić gazio liniju na šutu za tri. "Nema ničega tu, bilo je evidentno, sudija je trebalo da vidi, to izvinjenje ne mijenja ništa."

Pohvalio je narednog protivnika, a od plejmejkera neće moći da računa ni na Luku Vildozu i Nikolu Ivanovića koji su takođe povrijeđeni. "Istina, igraćemo sa manjim brojem igrača na toj poziciji, ali se naše ambicije ne mijenjaju. Igramo protiv tima koji je izvanredna napadački, imaju tradiciju da dovode igrače sa napadačkim talentom i šutom za tri poena. Imaju puno prostora za igru jedan na jedan. Mi igramo odbranu, ali ćemo morati još bolje. Nema tu nekih iznenađenja, svako svakoga danas zna, sve se vidi na snimcima."

Nije još uvijek poznato kada bi Vildoza mogao da se vrati na teren. "Vidjećemo za Luku. Kod povrede mišića sve zavisi od pojedinca, nije egzaktno. Kod njega može da bude brže ili sporije, nadam se da će biti brže."

Dobra vijest je to što Nikola Ivanović trenira sa timom, doduše još nije počeo da radi u kontakt igri poslije povrede rebara. "Igrao bi i sa slomljenim rebrima, ali smo mu rekli da ne može. Nadam se da će brzo doći, kada je ta povreda u pitanju, ima tačno vrijeme, ne rizikujemo. Imamo tu i još neke manje probleme, što je normalno sa ovolikim brojem mečeva", zaključio je Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC