• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u problemu sa plejmejkerima - DUŠKO BEZ TROJICE U EVROLIGI! Kad se vraćaju Vildoza i Ivanović? Ovo je plan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Duško Ivanović pričao je o problemu sa plejmejkerima...

 Crvena zvezda ima probleme sa plejmejkerima Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda ima problem sa plejmejkerima. Luka Vildoza (mišić) i Nikola Ivanović (rebra) su povrijeđeni, Fakundo Kampaco zbog kazne Evrolige nije registrovan za elitno takmičenje. To znači da će za utakmicu sa Valensijom Duško Ivanović od oranizatora igre moći da računa na iskusnog Stefana Markovića i mladog Nikolu Topića. Ima igrača koji mogu da pomognu poput Nemanje Nedovića, ali problem postoji.

O tom problemu pričao je i trener crveno-bijelih. "Istina, imamo manje plejmejkera, ali se naše ambicije ne mijenjaju. Vidjećemo za Vildozu i njegov povratak, kod povrede mišića ništa nije egzaktno, sve zavisi od pojedinca. Može da bude brže ili sporije, nadam se da će kod njega biti brže. Nikola je htio da igra i sa slomljenim rebrima, ali smo mu rekli da ne može. Ne zna se tačan datum ni za njega i kada je takva povreda u pitanju, ne rizikujemo ništa", rekao je Duško Ivanović.

Potom je o svemu tome pričao i sam Nikola i otkrio neke nove detalje. "Radim već desetak dana sve osim kontakta, osjećam se dobro. Radio sam malo i košarku individualno, agresivnije, čeka me skener za sedam-osam dana i ako dobijem dozvolu radiću sa timom. Biću spreman otprilike sredinom januara, nadam se da ću igrati protiv Žalgirisa 20. januara", rekao je Nikola.

Priznao je da mu je bilo teško da bude van tima. "Najteže je pratiti sa klupe ili iz dnevne sobe i znati da ne možeš da pomogneš. Srećan sam što je ekipa ostvarila neke važne pobjede. Što se oporavka tiče, u principu je bilo dosadno. Prvih desetak dana bila je katastrofa, ništa nisam mogao da radim. Spavao sma sjedeći, bilo je naporno. Kako je vrijeme prolazilo, bilo je lakše, valjda je počelo da zarasta. Krenuo sam određene stvari da radim krajem prošle godine i sada je bolje stanje", zaključio je Nikola Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC