• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO PODKAST - Bruklin Netsi, dobrodošli nazad! "Šesta lična" o NBA ligi i zapaljenom kontejneru

Autor Dragan Šutvić

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična".

 mondo podkast šesta lična nba liga bruklin Izvor: MONDO

NBA teme se vraćaju u novoj godini! A sa povratkom NBA tema, slavimo i povratak jedne franšize, Bruklin Netsa!

Netsi su imali jedan od najturbulentnijih startova u ligi. Rastrzani između lične drame Kajrija Irvinga, njegovog sukoba sa gotovo svima, trejd zahtjevima Kevina Durenta, krhkim egom Bena Simonsa, te na kraju i odlaska Stiva Neša sa mjesta glavnog trenera, ekipa iz Bruklina ličila je na ono što Amerikanci zovu „zapaljenim kontejnerom“.

Međutim, sve se jako brzo promijenilo u roku od mjesec-dva – Žak Von odradio je posao „vatrogasca“, Kajri se uzeo u pamet, Simons mentalno ojačao, a Durent...je ostao Durent. I očas posla, eto Netsa u priči za istok...

Kad smo kod istoka, šta reći? Sve staje u pet-šest pobjeda. Boston i Milvoki su dalje jaki. Klivlend je uzjahao Donovana Mičela, koji je postigao 71 poen neku noć i tako se upisao u NBA istorijske ćitape. Uz Bruklin, vraćaju se i Siksersi, a Njujork i Indijana igraju odlično u posljednje vrijeme – Pejsersima smo posvetili malo više pažnje, i sve nas zanima kako će se oni ponašati kad „upeče“ februarski rok. U slobodnom padu je ekipa Toronta, a Čikago gleda da uleti u slobodna mjesta...ma, istok je ludilo!

Na zapadu, zna se – Denver Nikole Jokića kolo vodi. Odlični Nagetsi su neko o kojima smo već dosta pričali, pa je fokus bio na drugim ekipama – zanimao nas je recimo Dalas, i magični Luka Dončić (ko drugi), koji je ekipa u usponu sa sedam uzastopnih pobjeda. Edin nešto sumnja u Memfis (a i sa onim šutom spolja, ko ne bi), ali ne treba potcijeniti mladu atletiku. Finiks je pao u plej-in mjesta, Sakramento se i dalje drži iznad vode, a velika je borba za tu posljednju plej-in poziciju. Mogu li Džezeri da se zadrže tamo? Mogu li Lejkersi nešto više? I hoće li Minesota naći balans sa tim rosterom koji je skrpljen po ko zna čijoj mjeri?

Odgovore, po običaju, nemamo ali pružamo vam neke ideje, pa možda vam se nešto i svidi. Pred vama je novih sat vremena NBA diskusije...uživajte, pa se vidimo iduće nedjelje!

Pogledajte

01:11:46
Šesta Lična NBA liga S05E08
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC