• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leži povrijeđen, a Vilbekin "zakucava": Fenerbahče stigla karma, izgubili 20 razlike poslije ovoga! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Skoti Vilbekin je vidio kako su njegovom sunarodniku pukli ligamenti koljena, ali je bez obzira na to ukrao loptu i krenuo da zakuca... Ne samo da je promašio, nego je njegova ekipa poslije toga izgubila 20 razlike!

 sramotan potez skotija vilbekina protiv žalgirisa  Izvor: Twitter/matty_vanpersie/Screenshot

Žalgiris je napravio veliko iznenađenje pošto je u 17. kolu Evrolige "pregazio" Fenerbahče 86:66, posebno ako se uzme u obzir da su poslije pedesetak sekundi ostali bez Kinana Evansa.

Amerikanac je po polasku u napad završio na parket, najvjerovatnije jer su mu pukli ligamenti kolena, a ono što je poslije toga uradio Skoti Vilbekin - možda se i vratilo Fenerbahčeu tokom meča, posebno ako vjerujete u karmu.

Uzeo je loptu bespomoćnom Evansu koji se previjao od bolova, a onda je krenuo da zakuca snažno u koš Žalgirisa, međutim čak i tu mu je sreća okrenula leđa jer je promašio, nakon čega je uslijedio prekid utakmice.

Na prvi pogled djeluje da će Evans dugo biti van terena, ko zna da li će i igrati više ove sezone, ali se zvanična procjena očekuje tek nakon detaljnih pregleda. Možda je povreda Evansa i ujedinila igrače Žalgirisa, pošto su svi "grizli" protiv Fenerbahčea i nanijeli im vrlo težak poraz, pokazavši još jednom da su jedan od najnezgodnijih domaćih terena u Evroligi, pošto im je ovo bila čak sedma pobjeda u Kaunasu ove sezone.

Najefikasniji u njihovom timu bili su Brazdeikis i Dimsa sa po 17 poena, dok je Birutis dodao 15. Jedini dvocifreni u ekipi Fenerbahčea bio je Buker sa deset poena. Srpski košarkaš Marko Gudurić dodao je šest, uz po četiri skoka i asistencije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC