• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojačanja? Vrijeme je Božića, pričaju se BAJKE! Obradović povisio ton: Znam odakle sve dolazi, Balšu čeka DUGA pauza!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović pričao je o pojačanjima i povredi Balše Koprivice...

 željko obradović poslije utakmice partizan monako Izvor: Printscreen/YouTube/KK Partizan

Partizan je pobijedio Monako (100:80), upisao je osmu evroligašku pobjedu i nastavio trijumfalni niz. Po završetku utakmice trener domaćeg tima Željko Obradović pohvalio je svoje igrače, navijače i sve ono što je vidio na terenu, a posebno je pričao o potencijalnim pojačanjima i o novoj povredi Balše Koprivice. Novinare je zanimalo zašto Balša nije bio na terenu. "Za Balšu morate da pitate doktora Koprivicu, ima neke probleme. Pauzirao je dva mjeseca, odigrao je izvanredno meč, sad opet mora da ide na preglede, ne znam šta da kažem. Mnogo mi je žao...", počeo je Obradović.

Nastavio je poslije kratke pauze, pa je pričao o pojačanjima. "Mogu da vam kažem da Balša neće biti duži period sa nama, najbolje je to da pitate ljekare. I ranije kada su bila slična pitanja, da ne upotrebim neku bezveznu riječ. Sjetite se, pričao sam o tome, šta je nemoguće. Ta imena koja su se pominjala, što se prave priče da ima Partizan toliki budžet, mogućnosti. Ne znam. Uvijek sam govorio, doveli smo tu dečka koji je igrao protiv Zadra, igraće i protiv Cibone, pričam o Brodzijanskom. Pustili smo Glasa da bi igrao. Žao mi je mladih igrača. Za Đorđija Jovanovića isto tražim soluciju, ako neće da igra, neka ostane da trenira. Imamo takav kalendar. Što se pojačanja tiče, ne znam ko to potencira i zašto. Svi znamo i ko i odakle dolazi. Nemoj da se pravimo naivni, znaju se sve stvari...to je što bi rekli, pero je u vašim rukama."

Naglasio je i da je dobra stvar što su se pojedinci oporavili.

"Dok nismo pustili Glasa, samo je Jovanović bio povrijeđen, imali smo 15 igrača na treningu, to daje više mogućnosti, agresivan trening, popravljanje odbrane, rotacije, da se spremaš za meč. Sjetite se koliko vremena nije bilo Avramovića, Smailagića, Koprivice, da se ne vraćamo na meč u Pireju sa osam igrača. Razlika je u tome da imaš trening dobar, biće vremena za sve. Svako koristi. Sjetite se meča sa Zadrom, učinka igrača. Svi treba da budu spremni da pomgnu timu, ovo je dobar trenutak, druga utakmica u januaru, ima ih 11, što znači da igraš svaki drugi-treći dan. BIo je tu potpredjsednik San Antonija, rekao sam mu da je postalo NBA sada. Mi imamo ovaj roster, uporedite da li neko ima djecu u timu kao mi što imamo. Bila je i to para laža. Znamo odakle dolazi. Vrijeme je Božića, pričaju se bajke", zaključio je Obradović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC