• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je pobjeda za momke na Kosovu" Nedović postao heroj Zvezde, a onda poslao poruku: Danas, na Božić su im to uradili!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Nedović je poslao poruku pred cijelom Evropom!

 Nemanja Nedović posvetio pobjedu dječacima na Kosovu Izvor: Sportklub/screenshot/Twitter/vladegoat

Veliki Nemanja Nedović! Veliki košarkaš, još veći čovjek! Prvo je izašao na parket "La Fontete" u Valensiji sa porukom podrške svom saigraču Fakundu Kampacu, potom smo vidjeli jednu još bitniju poruku na njegovim leđima. Stajala su tu imena Miloša i Stefana Stojanovića, dvojice momaka na koje je pucano na Kosovu i Metohiji. 

Zatim je izašao na teren, pogodio slobodno bacanje za pobjedu, a pred kamere medija je izašao i posvetio trijumf upravo ovoj dvojici momaka.

"Mislim da smo pobijedili sjajajn tim u gostima i da postajemo sve veći. Ne znam kako sam promašio posljednji šut, ali bolje je da promašim, a da pobijedimo", rekao je on, pa poslao jaku poruku: "Želio bih ako mogu ovu pobjedu da posvetim dvojici momaka kod kuće Milošu i Stefanu Stojanoviću... Oni su pogođeni od strane nekih jako loših ljudi danas kada je Božić u Srbiji. Hoću ovu pobjedu da posvetim njima. Želim da svima poželim srečne praznike i da ih provedu sa svojom porodicom u sreći i zdravlju, Prije svega zdravlje", rekao je Nedović. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Crta

Bravo bre ! Sticice vas kletva !

Čova buraz

Tako je Nemanja Srbine....živio i neka ti je ovako srećna svaka završnica, pogotovo protiv zapadnih zlotvora....Hristos Vaskrese...

Čova buraz

@Čova buraz toliko su me ovi zlotvori sa Kosova zgrozili i digli pritisak , da napisah pogrešno Božićnu čestitku svoj na braći a posebno bratu Nedoviću ...Mir Božji Hristos se rodi ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC