• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokazao je da mogu da računam na njega! Ivanović pohvalio Ilića, ali ga i upozorio: Ništa ti nije garantovano!

Autor Haris Krhalić

Dalibor Ilić je konačno upisao svoj evroligaški debi, a o tome je poslije pobjede nad Valensijom pričao i Duško Ivanović!

 Duško Ivanović o Daliboru Iliću Izvor: YouTube/Valencia Basket

Crvena zvezda je savladala Valensiju 77:75 na gostovanju, a trener crveno-bijelih Duško Ivanović je poslije trijumfa istakao da je njegov tim defanzivno briljirao svih 40 minuta. Bilo je ofanzivnih problema u finišu, ali se nije ponovila Barselona!

Sada je Crvena zvezda u Top 8, a bez pomoći čak tri plejmejkera i povrijeđenog Hasana Martina nije mogao da ne bude zadovoljan čak ni uvijek zahtjevni Ivanović.

"Utakmica je bila jako, jako teška. Znali smo i prije meča da igramo protiv jako talentovanog tima u napadu, tima koji je sjajan u tranziciji i unutrašnji igrači im igraju jako dobro. Cijelu utakmicu smo igrali jako dobru odbranu, a u ofanzivi nismo imali jasnu ideju u posljednjih pet minuta kako da damo lake poene. Ali na kraju imali smo sreće u odnosu na prošli meč sa Barselonom", rekao je on.

Svoje prve minute i poene u Evroligi na ovom meču imao je Dalibor Ilić, a kako ističe prvi trener Zvezde kao i svi ostali u sastavu on mora da se bori za mjesto u timu i ništa mu nije zagarantovano. 

"Ma on je i u ABA ligi i sada u ovoj utakmici pokazao da može da se na njega računa. Odigrao je sasvim solidno, ali sve zavisi od utakmice, svaka utakmica je različita zavisno od protivnika neklo će da igra, a neko neće. Ništa nije garantovano i najbitnije je da su svi igrači spremni da kada uđu da daju nešto i da pomognu ekipi. To je najvažnije. Srećan Božić i Badnje veče svima da svi budu srećni i zdravi", završio je Ivanović. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC