• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić učio Amerikance kako se čestita Božić! Novinarka rekla "Srećan Božić", Jokić reagovao: Ovako mi u Srbiji! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić je čestitao na srpskom Božić svim vjernicima koji slave ovaj praznik po julijanskom kalendaru.

 Jokić čestitao Božić na srpskom Izvor: Twitter/@JoelRushNBA/Printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić dominirao je prethodne noći u NBA ligi i vodio svoj Denver do pobjede nad Klivlendom (121:108), a u intervjuu nakon utakmice reporterka mu je čestitala Božić. Za razliku od njenog kolege koji je to učinio 25. decembra, kada se Jokić uljudno zahvalio i objasnio da slavi po julijanskom kalendaru, novinarka koja prati Denver na domaćem terenu je obavila svoj "domaći zadatak".

Uz čestitku, Jokić je pojasnio i kako se pravilno čestita Božić u Srbiji, što će sigurno u Denveru naučiti poslije ovoliko godina njegove dominacije: "Hvala, mir Božji, Hristos se rodi, tako mi to kažemo", poručio je Jokić i odjurio u svlačionicu.

Što se tiče same utakmice, na kojoj je Jokić imao novi tripl-dabl sa 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija, vrlo je važno da je Denver nastavio da dominira na domaćem terenu. Bila im je to čak deseta uzastopna pobjeda pred domaćim navijačima, a taj podatak je iznenadio i najboljeg igrača ekipe. "Stvarno? Nisam znao za to, ali to je veliki uspjeh za nas. Deseta uzastopna pobjeda, igramo sjajno, publika je na našoj strani, u budućem periodu imamo dosta utakmica kod kuće, tako da se nadam da ćemo nastaviti tako", rekao je Jokić.

Jokić, kao po običaju, nije htio samog sebe da hvali i poručuje da je srećan zbog toga što njegova ekipa dobija, ali jedna stvar ga je zabrinula: prekid utakmice. "Uh, samo ne to opet...", rekao je Jokić da je to prvo pomislio, međutim situacija sa neravnim košem se riješila nešto brže nego prethodni put.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC