• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SU MOGLI I BEZ NIKOLE JOKIĆA! Cijela Amerika gledala kako Denver UNIŠTAVA jedan od najboljih timova lige

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić presjedeo je čitavu posljednju četvrtinu, jerje njegov tim u jednom trenutku vodio ogromnih 43 poena razlike.

 denver pobijedio kliperse Izvor: Profimedia

Denver Nagetsi pobijedili su Los Anđeles Kliperse 122:91 (32:15, 34:17, 36:27, 20:32) i popravili svoj skor na 25-13, čime su ostali na čelu tabele Zapadne konferencije zajedno sa Memfisom. Iako su za goste iz Los Anđelesa igrali i Kavai Lenard (6 poena) i Pol Džordž (3), ništa nisu mogli sjajnom domaćinu, koji je ostvario 15. pobjedu kod kuće ove sezone, za domaći skor 15-3.

Čak sedmorica igrača Denvera ubacila su dvocifreni broj poena. Plejmejker Džamal Marej bio je najbolji strijelac sa 18, s tim da je 13 ubacio u prvoj četvrtini. Nikola Jokić završio je meč sa 12 poena, devet asistencija i šest skokova, s tim da nije bilo potrebe da uopšte ulazi u igru u posljednjoj četvrtini. Nagetsi su početkom treće četvrtine vodili 73:36 košem Majkla Portera Juniora na asistenciju srpskog asa, pa je praktično čitav drugi dio meča bio revijalan. Ostaje nada da će Nikola dobijati ovakvu podršku i u nastavku sezone - prije svega od Mareja, bez čije konstantnije forme će i "Jokeru" biti mnogo teže da nosi tim kroz ligaški dio, a potom i kroz plej-of.

Podsjetimo, Marej je propustio čitavu prošlu sezonu zbog katastrofalne povrede koljena, kidanja ukrštenog ligamenta i dugotrajnog oporavka, poslije kojeg su mu ipak potrebni mjeseci da ustali svoje nastupe. Američki mediji prenijeli su da je nakon prošlog meča i poraza protiv Minesote dugo razgovarao sa trenerom Majkom Melounom i o čemu god da su pričali u avionu, očigledno je "upalilo", pa je plej iz Kanade odigrao svoj najbolji meč ove sezone. 

Denver će naredni meč igrati u subotu u 3 ujutru protiv sjajnog Klivlenda (25-14) kod kuće.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC