• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ga htjela, al zbog kazne završio u drugom timu! Crveno-bijeli pregovarali sa Italijanom, a evo gdje ide

Autor Haris Krhalić

Iskusni Italijan napustio je šampiona Evrope i zaigraće za drugog evroligaša. Navodno je bio na putu ka Srbiji, do kazne Crvenoj zvezdi.

 Akile Polonara pojačava Žalgiris Izvor: MN PRESS

Italijanski krilni centar Akile Polonara (31 godina, 203 centimetara) prelazi u Žalgiris nakon što se definitivno rastao sa Anadolu Efesom. I predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović nagovijestio je u petak da je trofejni košarkaš iz Ankone bio jedna od opcija crveno-bijelih, navodno je dogovor bio na pomolu, ali će on ipak karijeru nastaviti u Litvaniji. Nakon burnih nekoliko dana za Zvezdu, nameće se zaključak da su pregovori Polonare i srpskog tima propali poslije oštre kazne Evrolige kojom je klubu sa Malog Kalemegdana zabranjeno da registruje igrače do marta, uključujući i Fakunda Kampaca koji je već nekoliko nedjelje član Zvezde.

Na ovaj način, srpski i regionalni šampion nije bio u stanju da zbog ranijih prestupa potpiše jednog od poznatijih italijanskih košarkaša, koji je stekao ime u evro-košarci noseći dres Ređo Emilije i Dinamo Sasarija, a u Baskoniji je pod vođstvom Duška Ivanovića bio šampion ACB lige 2020. godine. Član Efesa bio je od prošlog ljeta, ali ni on, ni tim nisu bili zadovoljni tom saradnjom. Trener Ergin Ataman birao je druge opcije, a iskusni krilni košarkaš htio je veću minutažu - i naći će je u Kaunasu.

"Nije samo Kampaco, bio je u opticaju i Polonara i vidjećemo kako će se to završiti. U svakom slučaju, nemamo nijedan razlog da očajavamo, jer smo i bez Kampaca napravili ove rezultate", rekao je Čović u petak, ali se ipak ispostavilo da ova Zvezdina želja neće biti ostvarena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC