• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moja odluka je bila da ga sklonim iz tima!" Željko Obradović: Rekao sam mu da večeras ne igra

Autor Haris Krhalić

Trener Partizana govorio je o igračima koji su odigrali veoma dobro protiv Cibone, kao i o nosiocu igre koji nije nastupio protiv Zagrepčana.

 Željko Obradović nakon pobjede nad Cibonom Izvor: MN PRESS

Željko Obradović bio je poslije pobjede svog Partizana protiv Cibone zadovoljan sa dvije stvari - ubjedljivim trijumfom i odmorom nosilaca igre. Dok su Tristan Vukčević, Danilo Anđušić i Alen Smailagić predvodili crno-bijele, Zek Ledej je dobio odmor, a Jam Madar, Kevin Panter, Dante Egzum, Janis Papapetru i Matijas Lesor nastupili su sa ograničenom minutažom.

Pred mečeve protiv Makabija u Tel Avivu u srijedu i Baskonije u Štark areni u petak, to je bilo posebno važno za Obradovića i saradnike. "Naravno, ono što je u ovoj sedmici bitno je da probamo da odmorimo igrače koji nose najveći teret i to je najvažniji dio ove utakmice", rekao je Obradović poslije utakmice.

Upitan za Zeka Ledeja, koji nije igrao, Obradović je odgovorio konkretno: Moja odluka je bila da sklonim Ledeja iz tima, rekao sam mu da večeras ne igra, pošto je među najopterećenijim igračima".

Takođe, Obradović je iskoristio priliku da pohvali Alena Smailagića, koji iz meča u meč daje sve veći doprinos pobjedama crno-bijelih. "Što se tiče Alena, odigrao je izuzetno dobru utakmicu i odbrambeno i napadački, to je veoma važno za nas, da se vraća u formu i da postaje izuzetno važan igrač, kakav je bio i prošle godine".

Upitan da ocijeni kompletan nastup "rezervista", Obradović je odgovorio: "Veoma lako može da se vidi ko ima koliku minutažu, ovo je vođenje tima kao i cijele sezone. Kad igraju timski, igraju dobro. Ne samo oni, pričam o cijelom timu. Kad krenu da iskaču sa pojedinačnim rješenjima i kada ne budu u sistemu, onda ulaze u problem, to je ono o čemu mi vodimo računa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC