• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt - plej Zvezde našao NOVI KLUB: Liga mu stopirala transfer, on za dan otišao u drugu ekipu!

Autor Dragan Šutvić

Saga oko pozajmice mladog Nikole Topića se nastavila i na kraju će on do kraja sezone igrati u Beogradu, ali ne u Crvenoj zvezdi.

 nikola topić otišao u okk beograd Izvor: MN PRESS

Drugi transfer Nikole Topića u samo nekoliko dana! Mladi plejmejker Crvene zvezde rođen 2005. godine prije nekoliko dana je pozajmljen ekipi FMP-a, ali je iz ABA lige stigla odluka da ne može da igra za "pantere" jer je već ove sezone nastupao za dva kluba - Crvenu zvezdu u ABA ligi i Slodes u Drugoj ligi Srbije.

Njegov transfer u FMP je propao, ali sada je poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio da će se talentovani plejmejker do kraja sezone kaliti u redovima OKK Beograd.

Plavo-bijeli su sa skorom 7/9 do sada u Košarkaškoj ligi Srbije na sredini tabele i zauzeli su deseto mjesto na tabeli, a Topić će biti veliko pojačanje timu koji na poziciji pleja već ima iskusnog Nenada Miljenovića. 

Topić je prošle sezone odigrao prve minute u ABA ligi za Crvenu zvezdu, a taj meč je sa tribina gledao i njegov otac, legendarni košarkaš i trener crveno-bijelih Milenko Topić. Od starta sezone je bio član prvog tima i čak je startovao na meču sa MZT-om u prvom kolu ABA lige, ali je onda zbog ogromne konkurencije izgubio minutažu i odlučeno je da ode na pozajmicu.

"ABA liga donijela je odluku da otkaže registraciju Nikole Topića u FMP po članu 13.10. U njemu se navodi da nijedan igrač ne može u isto vrijeme da igra za dva različita kluba, čak i ako se takmiče u različitim takmičenjima. Topić takođe neće moći da igra u ABA ligi do kraja sezone 2022/23", piše u saopštenju ABA lige posle koga je Topić umjesto u Železniku završio u OKK Beograd!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC