• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN! Baskonija možda bez NAJBOLJEG igrača, "vječitima" već dao 63 ove sezone

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U ovom slučaju bi znatno bio olakšan posao izabranicima trenera Željka Obradovića.

 Baskonija bez Markusa Hauarda protiv Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan se poražen vratio sa gostovanja u Tel Avivu, ali nema vremena za tugovanje pošto ih već u petak u "Areni" očekuje meč 19. kola Evrolige protiv Baskonije (21.00). Biće to šansa da crno-bijeli nastave sa odličnim igrama na domaćem terenu, a posebno jer će Baskonija najvjerovatnije biti bez svog najboljeg igrača ove sezone.

U pitanju je naravno Markus Hauard koga su navijači Partizana dobro zapamtili u prvom međusobnom susretu u oktobru. Tada je Hauard ubacio čak 33 poena protiv Partizana (osam trojki) i to za samo 23 minuta na parketu, pa je Baskonija lako došla do pobjede. Sada bez njega u sastavu imaće težak zadatak u Beogradu, međutim i dalje ima prostora da se njegova situacija sa leđima riješi na vrijeme.

"Stigli smo u srijedu i imali smo trening oporavka. Vidjećemo šta će mi reći sada. Bole ga leđa i vidjećemo da li će igrati, ali svakako je pod znakom pitanja", rekao je trener Baskonije Đoan Penjaroja i potom dodao: "Već dvije nedjelje imamo po tri utakmice i očigledno i na mentalnom i na fizičkom planu nosimo taj teret. Moramo u četvrtak da uradimo dobar trening, da se sabermo i da mislimo o utakmici sa Partizanom. Igraćemo pred publikom koja je fantastična."

Trener Baskonije je pohvalio Partizan i istakao da su "veoma dobar tim i uvijek težak rival", dodavši da su posebno talentovani na krilnim pozicijama, dok dobro znaju i da se vratio njihov bivši igrač Aleksa Avramović.

"Partizan je jedan od najboljih timova u fazi napada sigurno, a imaju i snažne igrače u reketu poput Lesora", poručio je Penjaroja čija ekipa je trenutno na skoru 11-7, inače drugom najboljem u cijeloj Evroligi, ali zajedno sa Fenerbahčeom i Olimpijakosom, dok su za pobjedu bolji Real Madrid, Barselona i Monako.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC