• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TREBALO DA DOĐU U ZVEZDU, A SAD JE PROZIVAJU: "Izgleda da kad plaćaš igrača - možeš da ga registruješ"

Autor Haris Krhalić

Američki košarkaši Met Džening i Met Dilejni komentarisali su slučaj Fakundo Kampaco.

 Met Džening i Met Dilejni o slučaju Kampaco Izvor: MN PRESS

Crvenoj zvezdi je Evroliga zbog propusta u plaćanju zabranila da registruje Fakunda Kampaca sve do 1. marta, a ovaj slučaj postao je tema u čitavoj Evropi. Vidjeli smo da su igrači Crvene zvezde nosili majice sa porukama podrške Kampacu, reagovali su čak i legende argentinske košarke poput Andresa Nočionija, međutim ima onih kojima je "viralnost" čitavog slučaja zasmetala, poput litvanskog novinara koji je ušao u polemiku sa Hasanom Martinom.

Nije to usamljeni slučaj, pošto su nesuđena pojačanja Crvene zvezde iz prethodnih sezona takođe "pecnula" klub zbog nemogućnosti da registruju jednog od najboljih igrača Evrolige.

Tako je američki košarkaš Met Džening, koji se više puta dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, reagovao poslije dolaska Di Džeja Silija u Bajern. Napisao je da se u Evroligi pojavilo "čudno novo pravilo" i time nedvosmisleno potkačio Zvezdu.

"Izgleda da kada plaćate svojim igračima na vrijeme, možete da potpišete nove igrače koji će odmah da igraju za vas", na šta se nasmijao njegov sunarodnik Met Dilejni, takođe u više navrata povezivan sa crveno-bijelima.

Na sve ovo reagovali su i navijači Crvene zvezde koji su objasnili Dženingu da Kampaco igra za crveno-bijele u ABA ligi, a košarkaš koji trenutno igra u Japanu je uz smiješak napisao: "Čemu tolika mržnja, navijači Zvezde? Zaboga, pa i ja želim da gledam Fakua koliko i vi", dodao je Amerikanac.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC