• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDJE JE SPAVAO ANĐUŠIĆ? NIJE KOD MENE! Nedović o "peckanju" na Tviteru: Svako će to da shvati kako želi...

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Nedović spreman je za Žalgiris, a osvrnuo se i na "peckanje" na Tviteru sa prijateljem i rivalom Danilom Anđušićem.

 nemanja nedović pred utakmicu žalgiris crvena zvezda  Izvor: MN PRESS

Nakon burne konferencije Nebojše Čovića, košarkaši Crvene zvezde istrčali su na parket hale "Aleksandar Nikolić" gdje su odradili i posljednji trening u Beogradu uoči meča sa Žalgirisom (11-8) u okviru 20. kola Evrolige (petak, 19.00). Iz više razloga je ovo vrlo bitna utakmica za Zvezdu, a prije svega jer je u pitanju protivnik koga crveno-bijeli moraju da "preskoče" na tabeli kako bi se plasirali u plej-of Evrolige.

"Osećam težinu utakmice sa Žalgirisom posebno zbog same pripreme. Maksimalno smo fokusirani za Kaunas i svjesni smo da brejk može mnogo toga da nam donese", rekao je Nemanja Nedović obraćajući se medijima.

Nedović se posebno osvrnuo i na prethodni meč koji je Zvezda dobila 77:73, čime se broj uzastopnih pobeda u Evroligi popeo na šest: "Bila je teška utakmica u Beogradu protiv Žalgirisa, možda i najteža uz Armani. Žalgiris je čvrst, nema tu neko ko se ističe poenima ili skokovima, nego dobro izgledaju zajedno, čvrsti su i igraju jaku odbranu, očekujem da bude još teže u Kaunasu i ako je dobro pripremimo imaćemo lijepu šansu da pobijedimo".

Raspoloženi bek Crvene zvezve govorio je i o "peckanju" sa Danilom Anđušićem koji je skandirao ružne stvari o Crvenoj zvezdi, a potom se izvinio i među prvima se javio upravo Nedović ponudivši mu i da "prespava kod njega" zbog supruge Ivane.

"Nije Anđušić spavao kod mene, nije ga izbacila žena očigledno. Svako će to da shvati na način koji želi, Anđušić je moj prijatelj i malo smo se našalili, to je to", nije želio pretjerano duboku polemiku poslije svega Nedović koji Anđušića poznaje i iz reprezentacije Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC