• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobila VELIKO POJAČANJE za Žalgiris: Moraće bez Kampaca, ali se "Džoni" vraća da pomogne Vildozi!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda će biti jača za Nikolu Ivanovića u meču 20. kola Evrolige protiv Žalgirisa.

 nikola ivanović igra za zvezdu protiv žalgirisa  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u petak (19.30) gostuje Žalgirisu u okviru 20. kola Evrolige, a dobra vijest za Duška Ivanovića je da će njegov prezimenjak Nikola biti spreman za ovaj meč. Nikola Ivanović se povrijedio još krajem novembra u derbiju ABA lige protiv Partizana, tako da je Zvezda imala problema na plejmejkerskoj poziciji, posebno nakon što je Evroliga uvela zabranu registracije Fakunda Kampaca, a Luka Vildoza takođe zaradio lakšu povredu.

"Nekoliko dana sam sa ekipom, Bogu hvala sve je kako treba, nema nikakvih posljedica poslije povrede", rekao je Ivanović obraćajući se novinarima nakon burne konferencije Nebojše Čovića u hali "Aleksandar Nikolić".

"Teško smo ih pobijedili i mislim da se nisu mnogo promijenili, igraju čvrsto, imaju odlične igrače, idu na skok u napadu, čeka nas zahtjevan meč", rekao je Nikola Ivanović čiju je spremnost za gostovanje u Žalgirisu komentarisao i njegov trener, s tim da nije precizirao da li će i igrati: "Nikola je trenirao sa nama, treniraće i sutra, biće u ekipi, putovaće sa nama, nadam se da će moći da nam pomogne".

Što se tiče same utakmice u Kaunasu, gdje Zvezdu očekuje "paklena" atmosfera, Ivanović je poručio da su njegovi igrači već odavno navikli na pune hale i da to motiviše njegove igrače.

"Istina, izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih ekipa u Evroligi pokazali su kvalitet, pobijedili su velike rivale, naročito kod kuće igraju stabilno. Pokušaćemo, pa ćemo vidjeti...", rekao je trener Zvezde koja cilja desetu pobjedu u ovom takmičenju i izjednačenje skora sa Žalgirisom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC