• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Savić nas tužaka oko Kampaca! Čović optužio direktora Partizana: To nam javljaju klubovi iz Evrolige!

Autor Milutin Vujičić

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je još jednom o slučaju Fakunda Kampaca koji ne može da igra za klub u Evroligi sve do početka marta.

 Nebojša Čović: Zoran Savić tužaka Evroligi Crvenu zvezdu Izvor: YouTube/Jutarnji program TV Happy/Screenshot

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je jutros na televiziji "Happy" i između ostalog govorio o aktuelnim dešavanjima u Evroligi, posebno se osvrnuvši na "slučaj Fakundo Kampaco". 

Najvećem pojačanju Zvezde nije dozvoljeno da zaigra u Evroligi sve do 1. marta, zbog kazne koju je to takmičenje izreklo srpskom šampionu, a Čović je poručio da se dogodio određeni propust s plaćanjem obaveza prema bivšim igračima i treneru, dok mu se posebno ne dopada što se, kako kaže, u taj slučaj umiješao i sportski direktor Partizana Zoran Savić.

"Crvena zvezda je napravila propust i kasnila je s plaćanjem obaveza prema igračima, odnosno desio se slučaj iz 2017. godine oko Radonjića i Bjelice, a ponovilo se sada opet sve sa Dejanom Radonjićem kome je Miško Ražnatović menadžer, pa se pojavio Radanov, a onda i nešto odvratno... Zoran Savić nas tužaka Evroligi i troši našu energiju, a nećemo je trošiti", rekao je Čović i poručio da u Evroligi "nema kluba koji ne duguje".

"Mi samo tražimo da budu isti prema svim klubovima. Na kraju, bićemo bez Kampaca još šest mečeva i vraćaju nam se sada igrači iz povreda", optimistično je dodao Nebojša Čović da očekuje još veći uspon Zvezde u narednim nedeljama.

Prvi čovjek Crvene zvezde je poručio da "sve rade da skinu Crvenu zvezdu sa trona", dodavši da sa tim nema problem - ali samo ako se to čini na legalan i sportski način, a ne napadima i niskim udarcima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC