• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLIJE KAMPACA SMO DOGOVORILI JOŠ JEDNOG, ALI... Čović progovorio i o Džejmsu: Ko zna, možda dođe u Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je planirala da dovede i Akilea Polonaru, međutim poslije zabrane Evrolige završio je u Žalgirisu.

 čović rekao da je polonara trebalo da dođe u crvenu zvezdu  Izvor: MN PRESS

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović održao je ovog popodneva burnu konferenciju za medije na kojoj je optužio sportskog direktora Partizana Zorana Savića da "ih je prijavio Evroligi", a sve poslIJe dobro poznate zabrane registracije najvećeg pojačanja crveno-bIJelih Fakunda Kampaca. Čović je u razgovoru sa novinarima otkrio da je zabrana uvedena 1. decembra, a da je ova odluka Evrolige koštala klub još jednog pojačanja.

"Polonara je bio dogovoren da dođe u Zvezdu. To je još jedna šteta koja je napravljena nama. Mi kažemo da smo napravili grešku i snosimo posljedice, a šta oni kažu za utakmicu sa Barselonom? Prvo ništa, pa napravili su grešku, pa sudija dobije četiri utakmice zabrane. Šta ja imam od toga?", rekao je Čović.

Takođe, prvi čovjek kluba sa Malog Kalemegdana poručio je da ne želi da ulazi u nepotrebnu polemiku sa košarkašem Monaka Majkom Džejmsom, koji se zapitao otkud Crvenoj zvezdi odjednom novac da dovede Fakunda Kampaca, dodavši da ne priliči da mu odgovara. Istovremeno, Čović je ostavio mogućnost da jedan od najboljih igrača Evrolige u budućnosti dođe i u redove crveno-bijelih.

"Mislite da je to posao Majka Džejmsa? Da li ja kao predsjednik kluba treba da ulazim u polemiku sa nekim igračem? Džejms je pristojan igrač, solidan igrač, nikada ga ne bismo uzeli u Crvenu zvezdu i tačka. Sve što smo imali da im pokažemo pokazali smo im ovdje na terenu. I to veče smo pokazali koliko smo veliki klub. Između ostalog i sa ljubljenjem grba i sa 24 razlike. Ja kao predsjednik kluba neću da ulazim u polemiku sa njim ili bilo kim. Nije korektno ni prema Vildozi, ni prema Kampacu. A možda jednog dana Majk Džejms dođe i u Zvezdu, ko zna", poručio je Čović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC