• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPREMA SE NOVI HAOS - ZVEZDA NE IGRA NA KUPU KORAĆA!? Stiglo zvanično saopštenje: KAZNITE Partizan ili ne idemo u Niš!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda oglasila se saopštenjem i prijeti neigranjem na Kupu Koraća.

 Crvena zvezda prijeti neigranjem na Kupu Radivoja Koraća Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda neće igrati na Kupu Radivoja Koraća u Nišu ukoliko Košarkaški savez Srbije ne sankcioniše Partizan za napuštanje završnice KLS prošle sezone. Tako glasi zvanično saopštenje crveno-bijelih koji su se hitno oglasili na svom sajtu.

Žrijeb za završnicu Kupa održaće se danas, u utorak u Beogradu, a tamo neće biti predstavnika tima koji brani titulu u Nišu.

"Klub neće imati svoje predstavnike na žrijebu. Takođe, do početka završnog turnira u Čairu (od 15. do 18. februara) će klub donijeti i definitivnu odluku da li će braniti titulu. Ovim gestom jasno i nedvosmisleno (bez namjere da umanjimo uspjeh preostalih klubova koji su učešće zaslužili), upozorava i posljednji put poziva KSS da se pridržava svog statuta, da vrati srpsku košarku u legalne okvire i konačno sankcioniše adekvatnom i propisanom kaznom Partizan za najteži mogući prekršaj, a to je napuštanje završnice srpskog prvenstva u junu prošle godine bez ikakvog objašnjenja i valjanog obrazloženja, navodi se u saopštenju Zvezde.

Traže da se KSS što pre oglasi.

"Prošlo je sedam mjeseci od kada je prvenstvo Srbije i njegova završnica obesmišnjena odlukom jednog kluba. Pravila su jasna, ali se ne primjenjuju. Zvezda treba ovo ćutanje da prihvati, kao da se ništa nije dogodilo? Klub nema prava da ćuti na ovaj pokušaj ponižavanja nacionalnog šampionata Srbije. KSS opet organizuje Kup u Nišu, iako ne postoje svi uslovi za to, prethodnih godina je došlo do brojnih teških incidenata. Poslije svega navedenog, kakvom kaznom će sankcionisati Zvezdu ako se ne pojavi u Nišu? I sa kojim moralnim pravom", poručuje se u saopštenju Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC