• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Kašćelan ne zamjeri košarkašima Borca na neočekivanom porazu: Dobra lekcija, u pravom momentu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Energetski i fizički ispraženjeni nakon dvije sjajne pobjede u duelima sa Zlatiborom i Krkom, košarkaši Borca nisu uspjeli da okončaju "balon" u "Boriku" sa maksimalnim učinkom.

 Zoran Kašćelan Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Ostvario je Borac dva velika trijumfa protiv Zlatibora i Krke u "balonu" pred domaćom publikom u "Boriku", ali snage za treće slavlje nije bilo.

Pomalo neočekivano, Sloga iz Kraljeva porazila je Banjalučane 73:71 nanijevši im prvi poraz na domaćem terenu. Ovaj neuspjeh dodatno dobija na značenju ako se uzme u obzir da su "crveno-plavi" odigrali odlično prvo poluvrijeme, zatim u trećoj četvrtini imali i deset poena prednosti, ali su u posljednjih 15-ak minuta sve prokockali.

"Čestitke Slogi na zasluženoj pobjedi. Smatram da su odigrali zreo, pametan meč. Znali smo da će biti vidljiva emotivna i fizička potrošnja iz prva dva duela, ali to ne smije biti alibi. Znali smo i da je Sloga ekipa koja umije da igra. U 'balonima' se često dešavaju oscilacije, promjene rezultata, a to je najbolje pokazala Sloga, prije par dana protiv Gorice, sada i protiv nas", rekao je trener Borca Zoran Kašćelan nakon večerašnjeg poraza.

Uprkos neuspjehu, trećem ove sezone u Drugoj ABA ligi, crnogorski stručnjak nije nezadovoljan partijom i zalaganjem svojih izabranika.

"Nemam mnogo toga da zamjerim momcima. Ovo je dobra lekcija, po meni, u pravom momentu. Kako smo bili nadahnuti i energetski fantastični u oba duela protiv Zlatibora i Krke, uz sjajnu publiku koja nam je bila velika podrška, nažalost danas nismo uspjeli da 'prelomimo' meč ranije. Možda će neko gledati posljednji šut, ali kada se pogleda kompletna slika, smatram da je Sloga zaslužila ovu pobjedu", realan je Kašćelan.

Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Do kraja "balona" ostalo je da se u nedjelju odigraju još tri meča, ali već sada jasno je da svi treba da budu ponosni na ono što je viđeno u Banjaluci.

"Bio je ovo dobar 'balon', drago mi je da je iz Banjaluke otišla lijepa slika. Utakmice su bile posjećene, naše pogotovo. Za par dana nastavljamo naš put kroz domaće prvenstvo, uskoro će i završni 'balon', odnosno završnica Druge ABA lige", zaključio je trener Borca Zoran Kašćelan.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa večerašnjeg susreta između Borca i Sloge...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC