• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN GAZI I ČEKA CRVENU ZVEZDU: Razbili Spartak na startu kupa, u laganom ritmu do +22!

Autor Haris Krhalić

Partizan je u laganom ritmu savladao Spartak i došao do pobede koja ga vodi u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

 Partizan Spartak Kup Radivoja Koraća Izvor: MN PRESS

Partizan je započeo finalni turnir Kupa Radivoja Koraća ubjedljivom i uvjerljivom pobjedom nad Spartakom iz Subotice 91:69 u meču u kome se ni u njednom trenutku nije postavljalo pitanje pobjednika.

Od samog starta poveo je tim Željka Obradovića, a najdramatičniji momenat viđen je u šestom minutu kada je Vukčević zakucao za 11:9, ali je onda loše doskočio. Vidjeli smo njegovu bolnu grimasu, ali je srećom sve bilo mnogo manje ozbiljno nego što je izgledalo i on se vratio na teren u drugoj četvrtini.

Poslije početnog vođstva Spartaka 13:11 nakon te povrede, do kraja prve četvrtine Partizan je napravio razliku i na startu druge je bilo 31:21, a crno-bijeli ništa nisu prepuštali slučaju. U meču u kome nisu bili u punoj brzini Lesor sa 17 poena, Ledej sa 14 i 11 skokova kao i Avramović sa 13 poena, 6 asistencija i 4 skoka bili su apsolutno dominantni.

Spartak nije imao snage da se približi i poslije "plus 19" na poluvremenu za Partizan do kraja meča se uglavnom održavala ta razlika. Nakon ove utakmice slijedi duel Mege i Vojvodine, a Partizan u polufinalu kupa čeka potencijalni "vječiti derbi" sa Crvenom zvezdom, ali Zvezda prije toga mora da pobijedi Borac u svom četvrtfinalu.

PARTIZAN: Vukčević 9 (5sk), Ledej 14 (11sk) , Drezgić 2, Avramović 13 (6as, 4sk), Panter 3, Smailagić, Egzum 8 (5as), Mikić, Naneli 6, Lesor 17, Trifunović 5, Anđušić 14

SPARTAK: Hardi 7, Jugović 13, Ilkić 2, Prlja , Dodić 3, Milisavljević 9, Gazibegović, Bojić 17 (8sk), Danilović 15, Cvetivnović 1, Sokolović 2, Barna,

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC