• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Borca podigao trofej Kupa Srpske! Slijedi Igokea m:tel u Kupu BiH? "Niko nije nepobjediv"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon osvojenog Kupa Republike Srpske, kapiten Borca Srđan Gavrić izjavio je da će crveno-plavi pokušati da iznenade favorizovanu Igokeu m:tel u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

 KK Borac osvojio Kup RS izjava Srđan Gavrić za MONDO Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Košarkaši Borca pobjednici su Kupa RS za sezonu 2022/23!

Banjalučani su u finalnom duelu u dvorani "Borik" bili bolji od Budućnosti iz Bijeljine rezultatom 71:65 (14:14, 24:12, 9:20, 24:19) i odbranili pehar od prethodne sezone.

Izabranici Zorana Kašćelana su većim dijelom utakmice kontrolisali igru i rezultat, ali se uporni gosti iz Semberije nisu predavali do posljednjeg minuta i malo je nedostajalo da stignu do svog prvog klupskog trofeja.

"Znali smo da će biti jaka i neizvjesna utakmica do samog kraja. Ekipa Budućnosti je kvalitetna, nisu nam dali nijednog trenutka da se opustimo iako smo u pojedinim momentima vodili sa 12 razlike. Oni imaju karakter, to konstantno pokazuju, ali srećan sam što smo uspjeli da slavimo i osvojimo pehar", rekao je Gavrić za naš portal.

Borac se na "vječnoj" listi osvojenih trofeja u Kupu Srpske (11) izjednačio sa Igokeom m:tel (11), a upravo su "igosi" već naredne subote u Sarajevu protivnik crveno-plavih u polufinalu Kupa BiH (17.00).

"Svako sa svakim može da igra, niko nije nepobjediv. Imamo nekoliko dana da se pripremimo za tu utakmicu, vidjećemo koje su naše prednosti, a njihove mane i pokušaćemo da ih iznenadimo", dodao je kapiten crveno-plavih.

Prema njegovim riječima, svoje ambicije Borac će imati i u završnici Druge ABA lige, gdje trenutno drži drugu poziciju sa omjerom od sedam pobjeda i tri poraza.

"U martu igramo posljednji 'balon' regularnog dijela u Širokom Brijegu, igraćemo tri utakmice i probati da ostvarimo što bolju poziciju pred finalni turnir. Regionalna liga je dosta izjednačena, svako svakog može da pobijedi, igra se jedna utakmica i često dođe do izjednačenja. Prošle sezone, Zlatibor je u završnicu ušao kao sedmi, a na kraju je osvojio titulu. Važno je da se plasiramo, a onda ćemo probati da pružimo dobre partije i zabilježimo što bolje rezultate", istakao je Gavrić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC