• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS! Radonjića ponizio njegov najbolji igrač: Dejan mu rekao da uđe u igru, Amerikanac napravio skandal!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svlačionica više nije na strani Dejana Radonjića i to se osjeti.

 Dvejn Bejkon odbio da uđe u igru i ponizio Dejana Radonjića Izvor: YouTube/ΕΡΤ Α.Ε./Screenshot

Već duže vrijeme piše se o rastanku Dejana Radonjića i Panatinaikosa, i navodno to još samo "koče" posljednji detalji pregovora sa Đanmarkom Pocekom, a trofejni stručnjak nije uspio da "izgladi stvar" ni na Kupu Grčke. Najveći rival Olimpijakos slavio je ubjedljivo u polufinalu 81:65, što im je četvrta pobjeda nad "zelenima" od kada je stigao Radonjić, međutim ima i gorih vijesti od poraza.

Na meču protiv Olimpijakosa vidjelo sa da Radonjić više nema kontrolu ni nad svlačionicom pošto ga je njegov igrač Dvejn Bejkon ponizio u završnici kada je odbio da uđe u igru.

Najbolji igrač "zelenih" ove sezone nije bio zadovoljan nekim stvarima na terenu i odlučio je da se ogluši na Radonjićevu naredbu, što su snimile i televizijske kamere. Ipak, Radonjić poslije toga nije pravio problem, nije čak ni podigao glas na Amerikanca, nego je samo izabrao drugo rješenje sa klupe. Odlučio je da to riješi u svlačionici i nije želio da na terenu bude još ružnih stvari, a u međuvremenu nije komentarisao sam incident.

Prethodno je u grčkoj javnosti bilo i mnogo kritika na račun izbora stranaca za Kup Grčke, pošto je Meta Tomasa izostavio, dok je šansu dobio Nejt Volters, njegov miljenik, koga već predugo muče povrede i nije "onaj stari" iz Zvezde.

Sve u svemu čini se da se boravak Dejana Radonjića u Atini bliži kraju pošto nije uspio da ih "podigne" nakon užasne prethodne sezone. Pojačanja koja je dobio nisu se uklopila, sve vrijeme je bio pod velikim pritiskom, priča se o otkazu preko dva mjeseca, a na kraju je to kulminiralo i Bejkonovim gaženjem autoriteta.

Pored poraza u polufinalu grčkog Kupa, vrijedi istaći da PAO u domaćem prvenstvu ima skor 13 pobjeda i dva poraza, dok im u Evroligi nikako ne ide i sada su na skoru 8-16.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC