• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobija otkaz - poznati su i detalji: PAO riješio da mijenja, stiže stručnjak kog Srbija ne pamti po dobrom!

Autor Dragan Šutvić

Čini se da su blizu raskida saradnje grčki velikan i Crnogorac.

 dejan radonjić dobija otkaz u panatinaikosu Izvor: MN PRESS

Oprečne informacije stizale su iz Grčke prethodnih dana - prvo da će Dejanu Radonjiću biti dozvoljeno da pravi čistku u Atini, a zatim i da prvi čovjek kluba Dimitris Janakopulos planira da skloni crnogorskog stručnjaka. Dobro obaviješteni košarkaški portali prenijeli su kako se sprema zamjena u vidu Đanmarka Poceka, a sada su poznati i detalji po kojima bi selektor Italije mogao da preuzme jedan od najslabijih timova Evrolige.

Italijanski novinar Alesandro Mađi tvrdi da su skoro svi detalji dogovoreni i da je pitanje trenutka kada će konačan sporazum biti postignut. Poceko će, ukoliko uspije da se izbori za uslove koje traži, postati trener Panatinaikosa na dvije godine, plus još jednu koja je opciona. Što se tiče finansijskih uslova, dvije strane su našle zajednički jezik, a poznato je da će u Atinu stići i Edoardo Kasalone koji će biti pomoćni trener.

Očekuje se da u narednim danima budu završeni pregovori, a da Poceko krajem mjeseca otputuje u Grčku i postane novi trener Panatinaikosa. Dolazak aktuelnog selektora Italije i "dželata" Srbije na Evropskom prvenstvu prethodne godine znači i kraj Radonjićeve avanture u Atini, gde nije uspeo da uspostavi sistem po kojem je bio karakterističan na klupi Crvene zvezde.

Podsjećamo, Panatinaikos je tokom sezone već imao brojne probleme i sastanke na kojima se raspravljalo o budućnosti. Nakon jednog od njih Dejanu Radonjiću data je bezrezervna podrška i neograničen budžet, pa iako se navijači nisu usaglasili sa tom odlukom i napali su šefa struke, bivši trener Zvezde je ostao na poslu. U međuvremenu su u klub stigli i neki novi igrači, ali to nije promijenilo tok sezone za tim iz Atine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC