• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN TRAŽI POMOĆ - NA MEČU EVROLIGE DIJELI SEZONSKE KARTE: Klub u velikoj krizi

Autor Haris Krhalić

Crno-bijela porodica mora da se ujedini i spasi jedan od najtrofejnijih klubova.

 VK Partizan dijeli ulaznice za utakmicu Evrolige Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana će 23. februara nastaviti borbu za Top8 fazu Evrolige, a meč protiv Fenerbahčea u Beogradu biće izuzetno bitan i za opstanak jednog trofejnog kluba. Navijači crno-bijelih imaće priliku da pomognu vaterpolistima svog omiljenog kluba, pošto se ta Partizanova sekcija trenutno nalazi u veoma teškoj situaciji.

Zbog situacije u klubu vaterpolo klub Partizan pokrenuo je akciju u kojoj se očekuje veliki odziv navijača. Svi oni koji donacijama pomognu klub i ostave novac u kutije koje će biti postavljene u Areni dobiće sezonsku kartu za sve utakmice tima koji je domaćin na banjičkom bazenu. Ovako su iz Partizana izreklamirali tu akciju:

"Kako ste nam do sada puno puta pomagali i bili tu uz VK obavještavamo vas da će 23. 02. u saradnji sa KK Partizan na utakmici protiv Fenerbahčea biti postavljene specijalne kutije gdje ćete moći da donirate novac i preuzmete godišnje sezonske karte za vaterpolo klub! Što više vas bude - veća će posjećenost biti na našim utakmicama! I sami znate koliko smo ujedinjeni zajedno moćni. Svakom igraču, svakoj ekipi znači podrška publike!", navodi se u saopštenju koje je osvanulo na zvaničnim stranicama kluba.

Vaterpolo klub Partizan jedan je od najtrofejniji u okviru sportskog društva iz Humske. Vateprolisti su čak 29 puta bili šampioni države, uz još 26 trofeja u nacionalnom kupu. Pored toga, momci u crno-bijelim kapicama sedam trofeja u elitnom evropskom takmičenju - bilo da se ono zvalo Kup šampiona, Evroliga ili Liga šampiona. Uz to, crno-bijeli su osvojili još pet međunarodnih trofeja i dvije regionalne lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC