• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "potopio" Zvezdu u vaterpolo derbiju: Hrvat zablistao, stao napad Savićevog tima! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Partizan se revanširao Crvenoj zvezdi za nedavni poraz u Regionalnoj ligi.

 Partizan Crvena zvezda vaterpolo Izvor: MN PRESS

Partizan je u derbiju trećeg kola Superlige Srbije u vaterpolu pobijedio "vječitog" rivala Crvenu zvezdu. U odličnom meču na Dorćolu, crno-bijeli su slavili 10:6 (3:4, 3:1, 3:0, 1:1) i tako se "revanširali" crveno-bijelima za nedavni poraz u Regionalnoj ligi, tako da sada imaju identičan skor u domaćem šampionatu (2-1).

Zvezda je prvi period dobila 4:3 zahvaljujući Tankosiću i Subotiću, da bi potom Partizan napravio preokret i na poluvrijeme otišao sa golom viška - da bi ga u ključnoj trećoj dionici uvećao i na četiri gola "viška".

Očigledni su bili problemi u napadu u timu Dejana Savića, dok su izabranici Miloša Korolije imali raspoloženog Lovrea Miloša, hrvatskog reprezentativca, koji je bio i najefikasniji pojedinac utakmice sa četiri gola. Od toga, tri je postigao u prvom dijelu, a još jedan u nastavku utakmice, dok je utakmica mogla i ranije da bude riješena da Vladimir Mišović na golu Crvene zvezde nije blistao čitavo veče.

Pored Miloša, nijedan igrač Partizana nije postigao više od jednog gola, dok su u Zvezdi najefikasniji bili Subotić i Savić sa po dva pogotka.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 2, Gajić, Marković, Subotić 2, Vasić, Banićević, Basara, Vukićević 1, Seman 1, Milojević, Radović, Ivanović, Gavrilović. Trener: Dejan Savić.

PARTIZAN: Kostrov, K. Bodiroga 1, Miloš 4, Mušikić 1, Gak, Gladović 1, Trtović, Dimitrijević 1, Jauković, Smiljević 1, Krstić, Božović, Milošević, V. Bodiroga 1. Trener: Miloš Korolija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC