• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić više nije selektor Srbije! Stiglo zvanično saopštenje - Dejan podnio neopozivu ostavku!

Autor Haris Krhalić

Dejan Savić više nije selektor Srbije

 Dejan Savić podnio ostavku Izvor: MN PRESS

Dejan Savić više nije selektor Srbije, podnio je neopzivu ostavku! Stigla je potvrda od strane vaterpolo saveza.

"Vaterpolo savez Srbije obaveštava javnost da Dejan Savić više nije savezni selektor reprezentacije Srbije. Poslije više obavljenih razgovora, Dejan Savić je podneo neopozivu ostavku koja je prihvaćena. U proteklih deset godina, koliko je bio na čelu reprezentacije, Dejan Savić je ostvario vrhunske rezultate koji su ga svrstali među najbolje, ako ne i na mjestu najboljeg trenera svijeta. Želimo Dejanu Saviću puno uspjeha u nastavku karijere. Sigurni smo da naš Deki ima još puno toga da pruži srpskom vaterpolu i sportu kao što je to činio do sada. Legendo, puno sreće", navodi se u saopštenju.

Srbija je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlato prošle godine. Ujedno je to bio oprošaj trofejne generacije. Od nacionalnog tima oprostili se Filip Filipović (35), Andrija Prlainović (35), Duško Pijetlović (37) i njegov stariji brat Gojko Pijetlović (39), Stefan Mitrović (34) i Milan Aleksić (36). Bila je to najava smjene generacija. Ove godine igrali su na Svjetskom, Evropskom prvenstvu i u Svjetskoj ligi i sva tri takmičnja su završena loše. U četvtrfinalu Svjetskog prvenstva slavila je Hrvatska, u četvrtfinalu Svjetske lige Italija je bila bolja, dok je u osmini finala EP Francuska odnijela pobjedu. Srpski vaterpolo prolazi kroz teške trenutke, uskoro bi trebalo da bude poznato i ko bi mogao da sjedne na klupu i da preuzme tim.

Kao selektor, Dejan Savić je sa reprezentacijom osvojio 16 medalja, uključujući dva puta zlato na Olimpijskim igrama, zlato na Svjetskom prvenstvu, tri puta zlato na Evropskom prvenstvu, jedno zlato u Svjetskom kupu, šest Svjetskih liga i zlato na Mediteranskim igrama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC