• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva skandala u roku od četiri dana: NBA superstar PRETUKAO TINEJDŽERA, PA POKAZAO PIŠTOLJ?!

Autor Dragan Šutvić

Užasne vijesti stižu iz SAD, gde mediji pišu o prekršajima prve zvijezde Memfisa.

 dža morant u problemima sa zakonom  Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih NBA igrača suočava se u ovim trenucima sa veoma opasnim optužbama! Dža Morant (23), najbolji košarkaš i lider ekipe Memfisa, ima probleme sa zakonom. Kako prenose pojedini američki mediji, njegovo ime pominje se u dva policijska zapisnika - jednom zbog prijetnji obezbeđenju u tržnom centru i jednom zbog prebijanja maloljetnika (17)!

Kako piše "Washington Post", Morant je u samo četiri dana razmaka napravio dva velika skandala, od kojih je drugi neuporedivo ozbiljniji. Informacije od ljudi bliskih istragi kažu da tinejdžer tvrdi kako je do prebijanja došlo tokom partije basketa. Nakon serije udaraca kojih je bilo čak 12 ili 13, Dža Morant je "potegao" pištolj koji mu je bio za pojasom, što je još jedan detalj zbog kojeg bi mogao da bude u problemu.

Kada se sve optužbe stave na isto mjesto, Morant bi mogao da ima velikih problema sa zakonom u narednom periodu. Za sada se ne zna u kojoj je fazi istraga koja se vodi protiv njega, ali je jasno da ukoliko bude proglašen krivim karijera u NBA ligi neće moći da bude impresivna kao što se predviđalo.

Morant je za samo četiri godine u ligi uspio dva puta da stigne na Ol-star, bio je najbolji ruki 2020. godine i igrač koji je najviše napredovao na kraju sezone 2021/22. Drugi pik sa drafta iz 2019. godine uspio je i da postane lider svog tima, pa je tako Memfis u posljednje dvije sezone vukao do plej-ofa. I sada će biti tako pošto su Grizliji predvođeni Morantom koji bilježi 27,2 poena, 8,2 asistencije i šest skokova drugoplasirani tim Zapada, odmah iza Jokićevog Denvera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC