• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić prvi put odgovorio na prozivke! Trpio je uvrede, ali laži neće - ovako je poklopio bivšeg košarkaša!

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić je dobro čuo šta Kendrik Perkins priča o njemu iza leđa i više ne planira da ćuti.

 Jokić odgovorio na prozivke da igra za statistiku Izvor: Twitter/katywinge/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je prethodne noći istoriju NBA lige pošto je stigao do 100. tripl-dabla u karijeri, a istovremeno je ispisao i "ličnu istoriju". Dobro je poznato da Nikola Jokić ne prati previše medije i ne voli da sluša razna "naklapanja" o njemu, međutim napravio je izuzetak i možda prvi put od kada je stigao u Ameriku - indirektno je odgovorio na provokativne stvari izrečene na njegov račun.

U pitanju su riječi Kendrika Perkinsa koje su stigle do Nikole Jokića i očigledno ga zaboljele. Bivši NBA košarkaš, koji se poslije prosječne igračke karijere dobro snašao u ulozi "analitičara kog svi mrze", poručio je da vidi kod Jokića da "igra za statistiku", odnosno da ciljano svake večeri "popunjava sve kolone" i dolazi do tripl-dablova.

Svi koji su i jednom pogledali Nikolu Jokića znaju da to nije tačno, da je rijetko kada svjestan sopstvene statistike, odnosno da i sam uvijek u prvi plan ističe da je za njega najvažnije da tim dođe do pobjede. Zbog toga prvi put nije mogao da ostane nijem na gluposti koje se pričaju o njemu, tako da je poslije utakmice protiv Hjustona indirektno replicirao Perkinsu, koji je konačno dobio svoja dva minuta slave.

"Šta mi znači 100. tripl-dablova? Kada igrate za statistiku, to je lako... Čuo sam, to je istina", rekao je Jokić i nasmijao se na pitanje da je u jednom napadu imao pet skokova: "Ne, blokirao me je, pa sam promašivao".

Vidjećemo koliko će ove riječi promijeniti pristup kod Nikole Jokića i da li će i ubuduće odgovarati onima koji ga "pljuju" u javnosti, odnosno da li će oni poslije toga uopšte smjeti to da rade. Podsjetimo, Jokić ove sezone bilježi 24,8 poena, 11,7 skokova i deset asistencija po meču. Njegovu dominaciju možda je najbolje opisao Džej Džej Redik i ne bi bilo loše da je posluša i Kendrik Perkins.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC