• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca nakon demoliranja Zrinjskog: Trening meč za "balon" ABA lige 2 - prvi cilj je da ovjerimo završni turnir

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Borca zabilježili su najubjedljiviju pobjedu ove sezone!

 Trener KK Borac Zoran Kašćelan izjava poslije pobjede Zrinjski Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučani su u okviru 16. kola šampionata Bosne i Hercegovine deklasirali mostarski Zrinjski u dvorani "Borik" i upisali 14. "recku" - 104:67 (29:11, 22:15, 20:19, 33:22).

Izabranici Zorana Kašćelana od samog starta su dominirali i samo je bilo pitanje kojom razlikom će savladati "fenjeraša", koji ove sezone ima mnogo problema.

"Velika razlika u kvalitetu, i da je Zrinjski bio kompletan i u boljem stanju, mislim da nije realno da su nam mogli zaprijetiti kada je u pitanju konačan rezultat",rekao je crnogorski stručnjak za naš portal poslije utakmice.

Prema njegovim riječima, plan stručnog štaba Borca je bio da u ritam uvede neke rekovalescente i da priliku dobiju i igrači sa manjom minutažom.

"Potrudili smo se da iskoristimo meč što je više moguće, da neke igrače vratimo iz povrede, da se kao trening iskoristi ova utakmica. Svi su igrali jer moramo za nastavak sezone da imamo veću širinu, pogotovo sad što nas čeka izuzetna fizička potrošnja na predstojećem 'balonu'. Već smo mislima u Širokom Brijegu gdje nam je prevashodni cilj da se plasiramo na završni turnir".

Kašćelan smatra da iako je Borac vrlo blizu plasmana na F8 drugog po jačini regionalnog takmičenja, to nije gotovo s obzirom da se osam ekipa uz neprikosnoveni Helios bori za samu završnicu.

"Koliko god izgledalo da je maltene gotovo - nije to zvanično. Prvih devet ekipa je jako blizu. Mi želimo što prije moguće da ostvarimo plasman na finalni turnir i samim tim ponovimo prošlosezonski uspjeh. A nakon toga ćemo da vidimo", istakao je šef struke crveno-plavih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC