• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mi smo poremećeni, nisu nas oni poremetili! Ivanović bijesan nakon šokantnog poraza u Zagrebu: To je nedopustivo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je poražena u "Draženovom domu" od Cibone, a trener Duško Ivanović bio je jako ljut poslije ove utakmice.

 Duško Ivanović Cibona nije poremetila Crvenu zvezdu Izvor: youtube/Cibona Basketball

Crvena zvezda je doživjela neočekivani poraz u Zagrebu od Cibone, a nakon te utakmice trener crveno-bijelih Duško Ivanović je istakao da njegov tim ne smije da igra na način na koji je to činio u "Draženovom domu". Cibona je savladala aktuelnog šampiona ABA lige 85:81 u meču u kome je Zvezda šutnula čak 41 trojku, a na kraju je posljednje poene na meču postigao bivši igrač crveno-bijelih Aleksandar Aranitović. 

Imao je mnogo zamjerki na borbenost svoje ekipe iskusni crnogorski stručnjak, a na kraju je to i presudilo. Jednostavno domaći "vukovi" su imali mnogo bolji pristup u ovom meču i strpljivom i kvalitetnom igrom su dobili ovaj duel.

"Prije svega čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više, pristup igri njihov je bio puno bolji nego što je naš. Ekipa kao što je Crvena zvezda ne može da igra ovako, to je jednostavno nedopustivo. Ne umanjujem uopšte uspjeh Cibone oni su odigrali izvanredno sa puno samopouzdanja, a mi smo i pored toga što smo dva puta imali malo veću prednost igrali bez strpljenja i pustili lako ovu utakmicu", rekao je Ivanović, a na pitanje da li je Cibona nečim poremetila sistem igre crveno-bijelih odgovorio je odrično: "Nije nas ništa poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili, od početka do kraja pristup igri nije bio kako treba", kratko je naglasio Ivanović. 

Nakon serije loših rezultata u Evropi stigao je i drugi poraz u ABA ligi ove sezone i to opet protiv hrvatske ekipe pošto je prvi poraz crveno-bijeli tim doživio u "Pioniru" od Zadra. Sada za izabranike Duška Ivanovića slijedi duel u Evroligi sa prvakom Evrope Anadolu Efesom, a zatim i susret sa Partizanom u ABA ligi. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC