• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNIMAK TE UTAKMICE NE BI TREBALO GLEDATI! Željko Obradović upozorava: To nije realna slika...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poruka Željka Obradovića pred gostovanje Partizana Virtusu

 Željko Obradović najavio utakmicu Virtus Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan se veče poslije dramatične pobjede protiv Splita sprema za put u Italiju, na gostovanje Virtusu (utorak, 20.30). Trener crno-bijelih Željko Obradović najavio je taj meč naglasivši da se u pripremi ne bi trebalo oslanjati na utakmicu Fenerbahče - Virtus od petka, u kojoj je italijanski tim doživio debakl (72:104).

"Večeras smo krenuli da spremamo tu utakmicu. Virtus je u toku Evrige igrao mnogo utakmica na visokom nivou, ali su imali i slabe utakmice, kao protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Ipak, skauting sa te utakmice ne treba da postoji, to nije realna slika njihovog kvaliteta. Spremaćemo se za ono najbolje, kako su igrali na domaćem terenu, a i neke utakmice na strani. Sve znamo o njima, o njihovom kvalitetu, pokriveni su na svim pozicijama i jako je bitna energija sa kojom ćemo izaći na parket. Oni igraju večeras od 20 časova i naravno da ćemo to da pogledamo i bitno je da igramo sa energijom iz pretdhodnih utakmica u Evroligi sa željom i da im ne dozvolimo da bitku u skoku dobiju na najbolji mogući način", rekao je Obradović o narednom izazovu.

Partizan odlazi na važno gostovanje kao šestoplasirani tim tabele, sa skorom 14-12, a Virtus je na 12. poziciji, sa učinkom 12-14. Obradović je potom detaljnije analizirao kvalitet ekipe iz Bolonje, koju su crno-bijeli u prvom dijelu sezone takođe deklasirali u Štark areni.

"Imaju mnogo igrača na poziciji 'jedan' koji kreiraju igru, imaju akcije za Belinelija koji izlazi iz blokada i šutira, imaju akcije za Šengeliju, za visoke igrače, zavisno da li koriste Vimsa na poziciji 'tri' ili 'četiri', Miloš može da igra na poziciji 'jedan' i 'dva'. Vidi se tu rukopis trenera Skariola, za koga se zna kako napada i zbog čega napada. Što se tiče odbrane, probaju da mijenjaju način igre, koriste mečap zonu... Trebalo bi tako da dobro reagujemo u drugoj utakmici, kao i u prvoj", rekao je Obradović.

Partizan će ovom utakmicom početi seriju gostovanja, jer će odmah poslije Bolonje putovati u Milano, gdje će u četvrtak od 20.30 časova igrati protiv Armanija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC