• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATIMA SUDIJE KRIVE ZA PORAZ OD PARTIZANA! Novinari pričali o "čudnim odlukama", trener Splita odbio da priča o tome!

Autor Haris Krhalić

Trener Splita Srđan Subotić nije želio da okrivi sudije za poraz od Partizana u ABA ligi.

 Trener Splita izjave nakon poraza od Partizana Izvor: Youtube/KKSplit

Košarkaši Splita su namučili Partizan i na kraju izgubili sa pola koša razlike nakon trojke Džejmsa Nanelija, a trener Splićana Srđan Subotić je istakao da mu je teško da komentariše meč koji je njegov tim izgubio. Baš zato što su Splićani bili tako blizu, poraz je još bolniji. 

"Teško je komentarisati. Jasno je da smo odigrali vrhunsku utakmicu i baš zato je teško što na kraju nismo uspjeli ovo da izvučemo. Njihova klasa je presudila i taj šut za tri poena koji imaju, razlika je 54 prema 26 odsto šuta za tri. Presudio je kvalitet i klasa. Možemo da budemo zadovoljni, ali poraz je poraz. Nakon ovoliko vremena, ovoliko godina, jako bi nam značio ovaj trijumf", rekao je Subotić. 

Hrvatski novinari su pozvali Subotića da prokomentariše suđenje, što je on odbio, "Znam da je teško govoriti o tome, ali moramo da stavimo prst na sudije. U nekoliko navrata bile su čudne odluke. Sve lopte koje su bile 50/50 otišle su na jednu stranu", glasilo je pitanje novinara, na koje je Subotić ovako odgovorio: "Mislim da ja o tome ne mogu sada da govorim. Vidjeli ste da sam ja probao da ostanem skoncentrisan i da napravim ono što je u mom trenerskom poslu i da ekipu što bolje vodim u tim situacijama", odgovorio je on. 

Istakao je da je njegova ekipa željela pobjedu i da je prvo poluvrijeme meča u Beogradu u prvom dijelu sezone bilo putokaz za igru u ovom susretu. Ipak, jedan šut je na kraju presudio na stranu crno-bijelih. 

"Nadali smo se da možemo da budemo blizu jer smo u Beogradu odigrali dobro prvo poluvrijeme. Znamo da i oni sada igraju veliki broj utakmica, tako da smo se najbolje što smo mogli spremili. Nadali smo se da bi ako bismo bili malo čvršći možemo da dođemo do kraja. Možda nam je na kraju bio potreban jedan ovakav šut kakav su oni imali. Za dobiti ovakvog protivnika potrebno je da se desi nešto ekstra", kazao je Subotić. 

Na kraju je pohvalio samopouzdanje svoje ekipe i istakao da nije lako uopšte ni izaći na teren kada je sa druge strane Partizan koji čak i u Evroligi niže pobjedu za pobjedom. 

"Mislim da je očito da je naše samopouzdanje već neko vrijeme jako, jako visoko. Izaći na teren protiv Partizana... Nije lako izaći na teren protiv Partizana, kad malo bolje razmisliš, kad malo pogledaš njihove utakmice, kad vidiš kako igraju u Evroligi, nije lako izaći na teren. To se samopouzdanje vidjelo na tome da smo mi izašli pred njih sa jednim pozitivnim gardom i sa vjerom da možemo da dobijemo utakmicu", zaključio je trener Splita. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC