• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić protiv Partizana juri mjesto u istoriji Evrolige! Miloš može da stigne legendu - evo šta mu nedostaje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miloš Teodosić bi mogao da prestigne Vasilisa Spanulisa po broju ubačenih trojki i da dođe do mjesta među najboljih pet po broju ubačenih trojki.

 Miloš Teodosić blizu da uđe među pet najboljih trojkaša Evrolige u istoriji Izvor: MN PRESS

Miloš Teodosić poznat je po magičnim potezima, nevjerovatnim asistencijama, poenima kada je najpotrebnije i jedan je od najboljih plejmejkera u istoriji Evrolige. Podatak koji je mnoge iznenadio jeste da na meču protiv Partizana može da bude i među pet najboljih igrača po ubačenim trojkama.

Malo ko će povezati šut za tri sa srpskim organizatorom igre, ali je na korak da stigne i prestigne Vasilisa Spanulisa. Teodosić je trenutno na 517 ubačenih trojki, čuveni Grk ima samo jednu više.

"Statistika koju vjerovatno niste očekivali, ja nisam. Teodosiću treba jedna trojka da izjednači Spanulisov rekord. Razlika je što je Miloš odigrao 98 mečeva manje i šutirao 238 trojki manje od Vasilisa", napisao je italijanski novinar Marko Paljariko.

Prvi na toj listi je Huan Karlos Navaro sa 623 ubačene trojke, iza su još tri Španca - Serhio Ljulj (577), Serhio Rodrigez (560) i Rudi Fernandez (552). Interesantno je da su iza Spanulisa i Teodosića Skoti Vilbekin (420), Aleksej Šved (459), Džejsi Kerol (437), Majk Džejms (430), Nando de Kolo (411), Šejn Larkin (405), a tu je i Vasilije Micić (364).

Virtus u Bolonji večeras dočekuje Partizan (20.30) u meču koji je od ogromne važnosti za oba tima kada je plasman u Top 8 u pitanju. Poslije 26 odigranih mečeva tim Željka Obradovića je šesti sa skorom 14-12, dok je ekipa Serđa Skariola na 12. mjestu sa skorom 12-14.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC