• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni NBA košarkaš uhapšen zbog pucnjave

Autor Haris Krhalić

Nezvanične informacije govore da je došlo do sukoba u blizini jednog tržnog centra.

 Uhapšen Šon Kemp Izvor: Profimedia

Poznati američki košarkaš Šon Kemp uhapšen je uhapšen je u Takomi (Vašington) zbog povezanosti sa pucnjavom koja se dogodila u srijedu uveče. Navodno, iz automobila kojim je Kemp upravljao, ispaljeno je nekoliko hitaca i zbog toga je policija hitno reagovala i uhapsila Kempa, prenose lokalni mediji iz SAD.

Prve informacije govore da je "uhvaćen" u okrugu Pirs i da je u zatvor stigao oko 18 časova. U prvi mah mediji nisu znali da se radi o Kempu, u opisu se spominjalo da je u pitanju Amerikanac od 53 godine, međutim nije dugo trebalo da se otkrije da iza svega stoji kontroverzni Kemp. O razlozima pucnjave se spekuliše, pa se spominje da je izbila svađa u blizini jednog tržnog centra, da bi nakon fizičkog sukoba došlo i do "potezanja oružja".

Šon Kemp je najveći dio svoje NBA karijere proveo u kultnim Sijetl Supersoniksima. Stigao je u ovaj tim 1989. godine kao 17. pik na draftu, a potom je za njih nastupao do 1997. Igrao je još za Klivlend, Portland i Orlando, a šest puta je bio učesnik Ol-stara. Sa reprezentacijom SAD ima zlato sa Svjetskog prvenstva 1994.

Iz igračkih dana ga pamtimo po snazi i moćnim zakucavanjima, ali poslije završetka karijere ima problema sa zakonom. Već je hapšen zbog kokaina, marihuane i poluautomatskog pištolja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC