• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO NISTE VIDJELI U TV PRENOSU! Trenutak kada se Nedović povrijedio (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Nemanja Nedović nije mogao da pomogne Crvenoj zvezdi u trenutku kada je bila u nokdaunu protiv Panatinakosa zbog povrede.

 Evo kako se povrijedio Nedović Izvor: Euroleague TV/Screenshot

Crvena zvezda Meridianbet je "nestala" sa meča u Atini i doživjela je neprijatan poraz na gostovanju Panatinaikosu (75:66), iako je u jednom trenutku delovalo da tim Duška Ivanovića ide ka pobjedi. Na petnaestak minuta do kraja imali su vođstvo od 55:37, da bi nakon toga potpuno ostali bez ritma i praktično deset minuta ništa nisu pogodili iz igre. Jedan od razloga za "gašenje" bila je i povreda Nemanje Nedovića koju mnogi nisu primijetili.

Tek je na konferenciji za medije Ivanović objasnio da Nedović čitavu posljednju dionicu nije igrao zbog povrede, ali mnogi su se pitali kada je nastala pošto nije bilo toliko vidljivo da je tražio izmjenu ili da je osjetio bol. Pogledajte šta se desilo:

Sve se dogodilo na oko tri minuta do kraja treće dionice kada je Nedović prilikom čuvanja Parisa Lija napravio pokret kojim djeluje da je povrijedio zadnju ložu. Uhvatio se za mišić dok je Mancukas postizao poene, a iako je ostao na parketu i za sljedeći napad Crvene zvezde, bilo je jasno da se se otežano kreće. Nakon što još jednom u odbrani nije mogao da pruži maksimum, pogledao je u Ivanovića i zatražio izmjenu.

S obzirom na to da je u prvom poluvremenu ubacio 12 poena, bio je neophodan kao lider Crvenoj zvezdi, ali nije mogao da nastavi susret i to je briga uoči "vječitog" derbija u ABA ligi koji je već u ponedjeljak. "Nije mogao da igra jer ima povredu. Ima problem", kazao je Duško Ivanović.

Više o stanju povrede Nemanje Nedovića znaće se u toku dana, a jasno je da bi za Crvenu zvezdu bio ogroman hendikep ako ne bude mogao da igra u možda i najvažnijem meču sezone protiv Partizana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC