• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKAZ U ABA LIGI! Tri godine vodio bitke sa Zvezdom i Partizanom, a sad je KRAJ - ko će na vrelu klupu u Ljubljanu?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jurica Golemac je još od januara 2020. godine bio na klupi Cedevite Olimpije.

 Cedevita Olimpija otpustila Juricu Golemca Izvor: MN PRESS

Cedevita Olimpija odlučila je da promijeni trenera pred nastavak sezone u ABA ligi. Klub iz Ljubljane se zvanično zahvalio na saradnji Jurici Golemcu koji je od 2020. godine sjedio na njihovoj klupi, a koji izgleda po mišljenju rukovodstva nije ostavio dobar utisak u ovosezonskom izdanju regionalnog takmičenja.

Ljubljančani nisu bili u naročito dobroj formi i poraženi su na tri od prethodnih pet susreta na Jadranu, tako da su pali na četvrto mjesto na tabeli sa skorom 14-6, pa su se sada dali u potragu za novim trenerom koji će imati za cilj da popravi poziciju na tabeli (Budućnost ima samo poraz manje), odnosno traže novog šefa struke koji će im udahnuti potrebnu energiju pred sam početak raspleta u plej-ofu.

"Golemac je imao puno povjerenje kluba, ali loše igre i rezultati u posljednje vrijeme su nam govorile da stvari ne funkcionišu onako kako bi trebalo. Zahvaljujemo mu se na saradnji, radu i energiji koju je donio kao trener. Vjerujemo da je pred njim lijepa i uspješna trenerska karijera i želimo mu sve najbolje u karijeri i životu", poručio je direktor Davor Užbinec i dodao da se aktivno radi na dolasku novog trenera, dok će do imenovanja tim voditi Miro Alilović koji će debi imati već u srijedu u meču Evrokupa proitv njemačkog Ulma.

Podsjetimo, šuškalo se i da je Jurica Golemac "izgubio svlačionicu" jer je na meču protiv Budućnosti u Ljubljani (58:80) žestoko kritikovao Amara Alibegovića i nazvao ga pogrdnim imenima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC