• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imaju višak vremena, Evroligu igraju rekreativno... Mijailović "pecnuo" Zvezdu: Gledajte svoje dvorište!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ostoja Mijailović je reagovao na saopštenja Crvene zvezde.

 Ostoja Mijailović prozvao KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Prvi čovjek Partizana Ostoja Mijailović "pecnuo" je vječitog rivala Crvenu zvezdu nakon serije saopštenja u posljednjih 48 sati. Mijailović je u razgovoru za "Telegraf" rekao da Crvena zvezda ove sezone u Evroligi "igra rekreativne utakmice" misleći na to da su im preostale samo teorijske šanse da se plasiraju u osminu finala, dok su crno-bijeli trenutno na "pol" poziciji da prođu u nastavak takmičenja.

"Nemam namjeru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspješno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbjegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red", kazao je Ostoja Mijailović.

Predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović osvrnuo se i na prvo saopštenje Crvene zvezde u kome su poručili da ABA liga nije "liga Željka Obradovića", dodavši da imaju druge stvari kojima bi trebalo da se pozabave.

"Kada licemjeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čovjeku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja", kazao je prvi čovjek crno-bijelih Ostoja Mijailović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC