• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DENVER POLAKO ULAZI U PROBLEM! Kako Jokić i ekipa mogu da ga prebrode? Poslušajte MONDO podkast Šesta lična! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

U najnovijoj epizodi MONDO podkasta, Edin Avdić i Miloš Jovanovći govore o Denveru

 Mondo podkast Šesta lična Izvor: MONDO

Novi četvrtak, novi NBA podkast! Do kraja regularnog toka sezone ostalo je još svega nekoliko nedjelja. Redovi se zbijaju, košarka je sve oštrija, a Denver? Uh, Denver je reklo bi se u blagom problemu...

Ekipa iz Kolorada je u lošoj seriji, najgoroj u posljednjih dugo. Četiri uzastopna poraza malo su poljuljale Nikolu Jokića i drugare, pa je dobar dio emisije ostao posvećen problematici u Koloradu. Šta Majk Meloun može da uradi kako bi njegova ekipa prebrodila ovo? Znate već i sami da odgovore nemamo, ali evo, nešto ćemo probati da mu sugerišemo. Ko zna, možda i posluša.

Istočni pregled počinjemo sada već ustaljenom velikom trojkom, ali sa širokim kezom na usnama jer se naš pik iz oktobra – Filadelfija – polagano uključuje u neku priču za istočnu krunu. Embid i Harden hvataju vrhunsku formu, samo, da li je to dovoljno da se prestignu Seltiksi (trenutno u minus fazi) i sve bolji i bolji Baksi? Biće, bogami, baš teško. Malo smo se i dokačili ekipa u ostatku istoka, i ispravili neke nepravilnosti – ovaj put smo malo i više pričali o Netsima, koji to definitivno i zaslužuju.

Na zapadu, osim već pomenutog Denvera, ćaskamo naravno i o Memfisu (kojima se Dža Morent vraća u ponedjeljak), Sakramentu (koji je po prvi put poslije dugo godina prešao kvotu od 40 pobjeda) i Finiksu (koji ima puno problema, čitaj, fali im Durent!). Ali, srž ove zapadne diskusije nisu favoriti mimo Denvera, već suluda borba za plej-of koja se prostire skoro sve do San Antonija! Lejkersi su prodisali, Oklahoma preti, Portland ne smijemo otpisivati...

Naravno, par riječi kažemo i o NCAA turniru koji samo što nije počeo! Tu su i servisne informacije o prenosima, ukratko, sve što može da vas zanima.

Uživajte, pa se opet vidimo sljedeće nedjelje!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC