• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je da se uozbiljimo o NBA ligi: MONDO podkast "Šesta lična" - sada je sve važno do kraja!

Autor Dragan Šutvić

Poslušajte najnoviju epizodu podkasta "Šesta lična".

 mondo podkast šesta lična o nba ligi  Izvor: MONDO

Ol-starje gotov, i vrijeme je da se razdvoji žito od kukolja. Šta se odmaralo, odmaralo se – akcija kreće sada, i polako se pripremaju izlazne pozicije za borbu za prsten.

Pravo, dakle, vrijeme da se Edin i Miloš vrate u studio i da u novoj epizodi "Šesta lična" sumiraju šta smo sve dosad gledali u toku sezone. Do kraja regularne sezone ostalo je nekih tridesetak mečeva, dovoljno da se neki timovi dodatno uzdignu, a neki padnu. Sve je još u opticaju i ništa nije izgubljeno...dobro, osim ako niste Hjuston, San Antonio, Šarlot ili Detroit. Onda ipak jeste.

Istok je i dalje bombastično jak, samo se trka sa četiri svela na tri konja. Bruklin je digao u vazduh ono što je pokušao da izgradi, i ono što je, rekli bi neki, propalo za jedan broj Durentovih patika – sve je sada na Bostonu, Milvokiju i Filadelfiji, dok ostaje da se vidi može li se Klivlend umiješati u tu borbu. I u plej-inu će izvjesno doći do tumbanja – Indijana je u velikom kolapsu forme, a Čikago je dobio neke loše vijesti.

Na zapadu, očekujemo da će se situacija itekako mijenjati. Denver suvereno drži prvo mjesto sa lijepom rezervom – oni djeluju dosta sigurnije naspram Memfisa i Sakramenta, koji moraju odoljeti naletima solidno pojačanih Sansa i Klipersa. Tu je naravno i Dalas, a u plej-in slici hiljadu mina, od kojih se posljednja javlja u vidu Oklahome. Tanderi, koje smo toliko kritikovali tokom sezone, riješili su da okrenu ćurak i ne uključe se u rasprodaju kvaliteta – vratilo im se mogućim plasmanom u plej-in, mada...vidjećemo kako se sklope kockice Lejkersima koji vrebaju. Ove povrede Lebrona i Dejvisa definitivno ne djeluju naivno, pritom.

Predstoji nam, dakle, još oko šest nedjelja bespoštedne borbe za plasman. Podsjećamo vas da se regularna sezona završava devetog aprila, plej-in počinje dva dana kasnije, a prve plej-of utakmice kreću već petnaestog aprila. Srećom, imate nas da vam olakšamo to putovanje! Tako da, vrijeme je da se uozbiljimo! Mnogo je još košarke, a manje-više sve je bitno...krećemo jako!

Pogledajte

01:20:58
Šesta Lična – S5N14
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC