• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić izgubio, da li su glasači pokolebani? Poslušajte MONDO podkast "Šesta lična" o NBA ligi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najnovija epizoda MONDO podkasta Šesta lična o NBA ligi.

 Mondo podkast Šesta lična o NBA ligi Izvor: MONDO

Proveli smo dobar dio prethodnog podkasta pričajući o Hakimu Olajdžuvonu i njegovoj viziji moderne centarske igre, te kako on u svemu tome vidi Nikolu Jokića i Džoela Embida, i to sve iskoristili kao najavu meča između Filadelfije i Denvera.

Međutim, meč je protekao mimo Hakimovih očekivanja, a možemo reći i naših želja. Embid je, nakon nervoznog početka, pokazao klasu i ubacio 47 poena u direktnom duelu sa srpskim centrom. Siksersi su pobijedili, a ovaj duel na nacionalnoj frekvenciji sigurno je malo pokolebao neke MVP glasače. Ali ima još puno da se igra – i da kažemo odmah, revanš u Koloradu je u noći između 27. i 28. marta. I vjerujemo da će Nikola biti spremniji ovaj put!

Ostalo? Pa od svega po malo, znate kako već ide. Ovaj put nismo imali širi pogled na poneke ekipe, već smo sve prešli gotovo jednako, i fokusirali se na njihove trejd opcije. Hoće li neki Bogdanović napustiti svoj sadašnji tima? Gde će Dianđelo Rasel? Džon Kolins? Džejkob Peltl? Situacija se zahuktava polako, akcije još uvijek nema, ali gdje ima dima...

Malo smo duže pričali o vrhu istoka, tj. o Milvokiju prije svega, jer su im se vratili „topovi“ za visoki plasman i „jeleni“ su odmah vezali pet pobjeda u nizu. Filadelfiju smo već pokrili, a u gustom vrhu istoka naravno i dalje vlada Boston. Treba obratiti pažnju i na Bruklin...može li Majami nešto? Malo su dodali gas!

Na zapadu je i Denver dalje u vrhu, dok Memfis zaostaje sitno, ali primjetno. Sakramento se ozbiljno umiješao u borbu za prvih pet mjesta, a Edin i dalje tiho (dobro, ne baš tiho) favorizuje Kliperse, koji se već sada profilišu kao nagazna mina u kosturu doigravanja. Podigli su se Voriorsi, pa i Mevsi, ali Lejkersima nikako da krene. Ovaj sudijski previd koji je kumovao porazu od Seltiksa sigurno nije pomogao!

Ovaj put, u vašoj omiljenoj intro sekciji, pričamo malo o muzici ali imamo i čvrstu preporuku – stend-ap performansi Edija Marfija iz osamdesetih su apsolutna lektira za sve. Ako niste gledali, pogledajte!

A da, pogledajte i podkast. Vidimo se sljedeće nedjelje!

Pogledajte

01:05:49
Šesta Lična – S5N12
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC