• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Centar Igokee m:tel nastavlja karijeru u Španiji! Seli u koloniju Srba pod vođstvom hrvatskog trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaš Igokee m:tel Nikola Tanasković napustiće klub iz Laktaša i pojačati redove španskog prvoligaša, saznaje naš portal.

 Nikola Tanasković ide u Rio Breogan iz KK Igokea m:tel Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

Nikola Tanasković napušta aleksandrovački klub!

On će u narednim danima potpisati ugovor sa španskim Rio Breoganom, saznaje MONDO iz izvora bliskim rukovodstvu "igosa".

Još nije potpisan ugovor, ali vrlo je izvjesno da je Tanasković u petak uveče u Zadru odigrao posljednju utakmicu u dresu Igokee m:tel, na kojoj je ostvario dabl učinak od 21 koša i 10 skokova i bio najzaslužniji za treću uzastopnu pobjedu.

Tim het-trikom, "igosi" su praktično osigurali opstanak u ABA ligi, a Tanasković je prosječno bilježio 14,7 poena i 6,3 skoka po meču u regionalnom takmičenju.

Španski novinari na Tviteru pišu da će nekadašnji igrač banjalučkog Borca u Breoganu naslijediti Marka Lukovića, bivšeg krilnog centra Partizana, koji je povrijedio koljeno i neće se vratiti na parket između dvije i osam sedmica.

Tanasković će se tako priključiti ekipi koja osim Lukovića ima još dvojicu srpskih košarkaša - Stefana Momirova i Nemanju Nenadića, s kojima će pod komandom hrvatskog trenera Veljka Mršića pokušati da ostvari plasman u plej-of ACB lige.

Nikola je iz Smederevske Palanke, a karijeru je počeo u Partizanu. Iz crno-bijelih je odlazio na pozajmice u Spartak, Mladost iz Zemuna i OKK Beograd, poslije čega se ustalio u Megi iz koje je stigao u Borac iz Banjaluke, a potom i u aleksandrovački klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC