• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE IGRAŠ DVA MJESECA, PA SRUŠIŠ NAJBOLJI TIM EVROLIGE! Gdje je bio Zvezdin heroj iz sjenke sve ovo vrijeme?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džon Holand se pojavio niotkuda i donio Crvenoj zvezdi Meridianbet veliku pobjedu protiv lidera Evrolige.

 Džon Holand odigrao odličan meč protiv Olimpijakosa Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Meridianbet srušila je Olimpijakos u punoj hali "Pionir", a uz neizbježnog Fakunda Kampaca heroj crveno-bijelih bio je "iks faktor", Džon Holand. Rezervista srpskog tima ubacio je 17 poena, od čega čak 13 u nizu, čime je i prelomio utakmicu i najavio četvrtu "vezanu" pobjedu crveno-bijelih u Evroligi.

"To je život, tako ide utakmica, tako ide život. Jednom ti trener vjeruje, pa onda ne igraš mjesec dana, a onda se pojaviš i daješ odlučujuće koševe. Ključ je da ostaneš fokusiran. Iako nemamo šanse za plej-of i dalje smo tu, takmičimo se, uradili smo dobar posao i to moramo da radimo jer se bliži plej-of ABA lige", rekao je Holand kroz osmijeh nakon utakmice.

Nevjerovatna je ovo sezona za Holanda, koji je prošle godine bio "pit-bul" Dušana Alimpijevića, a onda je došao u Zvezdu, ljetos je uigravan kao jedan od važnijih igrača kod Vlade Jovanovića, pa je pao ne u drugi, već u treći plan kod Duška Ivanovića. Ipak, crnogorski stručnjak je našao način kako da ga koristi i silom prilika, usred velikih problema sa povredama, možda je našao i "iks faktor" pred završnicu sezone i borbu za odbranu Zvezdinih titula.

Holand je u Evroligi češće imao nikakvu ili zanemarljivu minutažu nego što je bio na terenu. Od nastupa u porazu protiv Virtusa 31. januara, u kojem je igrao manje od tri minuta, sjedio je pred klupe i bio van terena sve do 29. marta i pobjede protiv Valensije u Pioniru (92:73). U tom meču igrao je oko 12 minuta, potom je prošle nedjelje protiv Asvela na terenu proveo manje od pet minuta, a onda je ove večeri eksplodirao protiv Olimpijakosa. Poslije utakmice govorio je u svom stilu i djelovao je potpuno iskreno kada je rekao da uživa u trenutku.

"Lijepo je biti na ovom nivou, srećom, večeras je bila moja noć, ali imamo sjajan tim, uvijek neko iskoči, večeras je bilo zabavno izaći tamo i igrati košarku, moramo to da uradimo i na sljedećoj utakmici", dodao je Amerikanac koji igra za Portoriko. I koga ćemo po svemu sudeći još gledati na terenu u završnici sezone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC