• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRADOVIĆ IZGUBIO, PA ODMAH PRIČAO O PARTIZANU U TOP 8: Svašta je moguće, ali sada smo sve shvatili!

Autor Haris Krhalić

Trener Monaka Saša Obradović je poslije poraza od Partizana čestitao crno-bijelima na prolazu u Top 8 Evrolige...

 Saša Obradović izjave nakon poraza od Partizana Izvor: Facebook/screenshot

Košarkaši Partizana su u neizvjesnom meču pretposljednjeg kola Evrolige savladali Monako 88:84 i tako ovjerili plasman u Top 8. Ovom pobjedom su uspjeli sebi da omoguće borbu za peto mjesto u posljednjoj utakmici u meču sa Panatinaikosom. Za sada je osigurano sedmo mjesto u regularnom toku Evrolige. 

Saša Obradović je odmah poslije meča čestitao Partizanu na plasmanu u četvrtfinale Evrolige, a svoj tim je kritikovao zbog lošeg pristupa meču i poraza. 

"Prvo da čestiram Partizanu, ne samo zbog pobjede na ovom meču već i zbog toga što su se kvalifikovali u plejof. Što se tiče nas moramo da budemo mnogo konstantniji, ne možemo ovako da igramo i da imamo faze. Znam da nije lako, pogotovo jer smo se kvalifikovali u prva četiri tima dva meča pred kraj, ali moramo da kliknemo u taj ratnički mod. Nekad smo tu, a nekada nismo. Najviše mi se svidio kraj treće četvrtine kada smo bili agresivni.Tokom meča moramo da budemo više u meču, defanzivno prisutniji. Imamo dovoljno talenta ofanzivno, ali moramo defanzivno da budemo bolji", analizirao je ovaj meč Obradović.

Pitali su ga i o mogućnosti da se Monako sastane sa crno-bijelima već za nekoliko nedjelja u četvrtfinalu Evrolige, ali on za sada nije želio da priča o kalkulacijama. Iako je ostalo još jedno kolo i još uvijek je samo još jedno mjesto u Top 8 u igri, zapravo mnogo toga može da se promijeni. 

"Sve je moguće, Mogao bi Fener da bude tu, Makabi, nije bitno. Na ovom meču smo shvatili kako da igramo, a kako da ne igramo u nekim momentima", istakao je on. 

Obradović se na ovom meču još jednom sukobio sa glavnom zvijezdom svog tima Majkom Džejmsom, ali o tome nije bilo riječi na konferenciji za medije. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC