• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OČEKUJEM DA OSTOJA MIJAILOVIĆ UPLATI 500.000 U DRŽAVNU KASU U PETAK: Aleksandar Vučić o KK Partizan i poreskom dugu

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik Srbije govorio o poreskim obavezama Partizana i Crvene zvezde.

 vučić o poreskom dugu partizana  Izvor: Milos Tesic/ATAIMAGES

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o poreskim dugovanjima najvećih srpskih klubova, pozdravivši to što je KK Partizan počeo da sakuplja novac da plati te neizmirene obaveze. 

"Što se tiče košarke, Crvena zvezda duguje oko 1,5 miliona za porez, Partizan duguje oko 7,2 miliona, mnogo više, ali zahvalan sam zbog jedne stvari, za koju mislim da je dobra - da pozivaju ljude da pomognu, jer porez mora da se plaća, država tu neće da prašta ni Zvezdi, ni Partizanu. Mogu da urlaju 'Vučiću pe*eru' koliko hoće. Ali sam zadovoljan što vidim da su počeli da skupljaju pare. Kažu skupili su 500.000 i očekujem da sutra (u petak) Mijailović uplati 500.000 u državnu kasu i da tako sukcesivno uplaćuje po 500.000 dok ne uplati svih sedam miliona i nešto preko toga. Isto važi i za Zvezdu, to je logično i kao predsjednik imam obavezu", izjavio je Vučić u četvrtak uveče na TV Prva.

Vučić je još jednom čestitao crno-bijelima veliki uspjeh u Evroligi, plasman u Top 8 fazu i govorio o tome da očekuje i dalje dobre rezultate od tog tima. Takođe, govorio je i o teškoj situaciji u FK Partizan, kao i o FK Crvena zvezda.

"Želim uspjeh i mnogo očekujem od Partizana u Evroligi, to je vema važno za Srbiju, kao što isto mnogo očekujem i od Crvene zvezde u fudbalu. Mislim da spremaju velika pojačanja i u trenerskom i stručnom, igračkom smislu, igraju Ligu šampiona. Vjerujem da Zvezda može u najboljih 16 da uđe u fudbalu. Vidjećemo, i ako pogriješim, nisam pogriješio iz loše namere", dodao je predsjednik Srbije.

Partizan je pokrenuo donatorsku akciju u cilju pomoći prilikom rješavanja poreskog duga. Crno-bijeli su istakli "da su vratili milionske dugove prema igračima, trenerima, agentima, dobavljačima i da je ostao dug za porez od 7 miliona evra, a da je akcija nastala na inicijativu više od 2.000 ljudi koji žele da pomognu klubu da prebrodi ovu prepreku."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC