• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan rasprodao Arenu za Real Madrid: "Kilometarski" redovi, pad sistema - i planule karte! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je oko 14 časova saopštio da su sve ulaznice koje su stavljene u slobodnu prodaju za treći meč protiv Real Madrida rasprodate.

 Rasprodane ulaznice za Partizan - Real Madrid Izvor: MN PRESS

Dok se igrači Partizana polako psihički spremaju za večerašnji meč četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida u prestonici Španije (20.45), gdje će pokušati da dođu do još jednog "brejka" za 2:0 u seriji, veliki broj navijača crno-bijelih krenuo je u "jurnjavu" za ulaznice u beogradskoj Areni. Partizan je danas pustio u prodaju karte za treći meč protiv Real Madrida, a već oko 14 časova saopštili su da su sve rasprodate!

Redovi su se stvorili od samog jutra i prodaja je zvanično trebalo da počne od 10 časova, ali je zbog problema sa sistemom kasnila i zato su se mnogi navijači i više sati zadržali u redu, međutim sigurno da ne žale pretjerano zbog toga pošto je ovo "parče papira" i te kako dragocjeno za sve njih.

Cijene pojedinačnih ulaznica za utakmicu Partizan Mozzart Bet - Real Madrid kreću se od 5.500 dinara za nivo 400 bočno (92 KM), 6.000 dinara za nivo 400 centar (100 KM), 10.000 dinara za parter (168 KM), pa sve i do ulaznica za koje je potrebno i po nekoliko stotina evra.

Podsjetimo, treći meč serije Partizana i Real Madrida igraće se 2. maja od 20.30, a u zavisnosti od ishoda večerašnje utakmice u Madridu - to bi mogla da bude i "prva meč lopta" za crno-bijele. Partizan trenutno vodi 1:0 u seriji, a za prolazak na fajnal-for potrebne su im tri pobjede.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC