• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski novinar "našao" krivca za loše stanje "kockastih": Miško Ražnatović nas drži u šaci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na aktuelna dešavanja u hrvatskoj košarci novinar je imao zanimljiv osvrt, krivac je u Beogradu i može da "ucjenjuje".

 Hrvatski novinar napao Miška Ražnatovića Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Hrvatske nalazi se u veoma teškoj poziciji, a nemiri koji su kontantni u tamošnjem savezu uopšte ne prijaju cjelokupnoj atmosferi. Nedavno je za selektora postavljen Josip Sesar i to je rezultatiralo povlačenjem sa funkcije dosadašnjeg direktora Ace Petrovića. Upravo u tome pojedini hrvatski novinari i portali vide "zavjeru" iz Beograda!

Kao jedan od krivaca za stanje u hrvatskoj košarci okarakterisan je menadžer Miodrag Miško Ražnatović. Njegova agencija "Beobasket" zastupa brojne košarkaše iz regiona, a "Večernji" piše da bi to mogao da bude razlog za nove probleme. U tekstu pod naslovom "Agencija iz Beograda drži hrvatsku košarku u šaci" navodi se da bi Miškovi igrači mogli da izbjegavaju pozive u nacionalni tim zbog njegovog prijateljstva sa Petrovićem i Dariom Đerđom koji je bio drugi kandidat za selektora.

Po njihovim navodima, Miško Ražnatović je u odličnim odnosima sa Acom Petrovićem koji je posljednjih mjeseci nekoliko puta bio gost Beograda i između ostalog pratio utakmice Mege. Takođe, Ražnatović vodi računa o Đerđinoj karijeri, pa bi i zbog toga mogao da savjetuje svoje klijente kako ne treba da budu na raspolaganju novom selektoru Sesaru.

Što se tiče hrvatskih košarkaša koji su pod ugovorom sa agencijom "Beobasket", tu bi mogao da se sastavi pristojan tim. Sa Miškom sarađuju NBA igrači Ivica Zubac i Dario Šarić, zatim evroligaški centar Ante Žižić, a onda i plejada mladih igrača u vidu Matkovića, Brankovića i Rudana, braće Ivišić, Tišme, Jelavića, Bilića... U situaciji u kojoj su Hrvati djeluje da je preveliki luksuz odreći se svih tih igrača.

Podsjećamo, Hrvatska će tokom ljeta igrati pretkvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a rivali će im biti Irska i Luksemburg. Takvi protivnici nisu ni blizu renomea kakav bi reprezentacija Hrvatske trebalo da ima, ali su katastrofalni rezultati posljednjih sezona učinili da su sada veoma blizu dna...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC