• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Evroliga Real Partizan uživo Željko Obradović izjave pred put u Madrid
 Evroliga Real Partizan uživo Željko Obradović izjave pred put u Madrid

A, ZNATE LI VI ZA OVAJ DRUGI PODATAK? Željko Obradović pred "finale" za fajnal-for Evrolige: Pritisak? Samo teren!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Željko Obradović, Dante Egzum i Matijas Lesor govorili su pred meč Partizana i Real Madrida u sredu u kome se odlučuje o učesniku fajnal-fora Evrolige.

 Evroliga Real Partizan uživo Željko Obradović izjave pred put u Madrid Izvor: MODNO/Nemanja Stanojčić

Partizan u sredu od 21 čas gostuje Real Madridu gde će pokušati da dođe do treće pobede u seriji i plasmana na fajnal-for Evrolige. Crno-beli su vodili 2:0 u seriji, da bi im Real uzvratio sa "dva brejka" u Beogradu, pa će tako majstorica odlučiti o učesniku završnice u Kaunasu, gde ih već čeka Barselona.

Tim povodom danas su se obratili Željko Obradović, Dante Egzum i Matijas Lesor, a njihove izjave pročitajte i pogledajte klikom na karticu "razvoj događaja".

13:52

Atmosfera? Sjajna!

"Mislim da su igrači svesni situacije u kojoj se nalazimo i znaju da možemo da odigramo. Pričamo o tom protoku lopte, analizirali smo sve situacije kada smo bili sami, ali i kada nismo uzimali lakše šuteve. Što se tiče igre u napadu - tu treba da bude uverenja u sopstvene mogućnosti. Ko god da uđe u salu mora da razmišlja kako da ubaci loptu u koš", rekao je za kraj obraćanja Željko Obradović.

Pogledajte

04:26
Željko Obradović izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:51

A znate li onaj drugi podatak?

Nikada u istoriji Evrolige u majstorici nije pobedio gostujući tim, a to ne brine Željka Obradovića.

"A imate i onaj drugi podatak da onaj ko je vodio 2:0 nije ispao, ali statistika postoji da bi se neke stvari menjale. Videćemo u sredu posle utakmice šta je bilo", rekao je Obradović i dodao da sve sada staje na jednu loptu u 40 minuta: "Pogledajte poslednju utakmicu kako smo izgubili, jedna lopta, skok, odbrana, to može da odluči. Sve su to faktori koji odlučuju na košarkaškoj utakmici i treba biti spreman na sve i reagovati na tok utakmice".

13:48

Obraća se Obradović!

"Peta utakmica, nema šeste, to je valjda problem... Neko će na fajnal-for, svašta se desilo u ovoj seriji i peta će da odluči. Idemo sa željom da damo sve od sebe i naravno da smo iz ove dve utakmice u Beogradu izvukli pouke i razgovarali na treninzima kako bismo popravili šta nije valjalo. Pre svega moramo da na Tavaresu postavimo odbranu, da im ne dozvolimo kontre i da imamo bolji protok lopte kao odgovor na njihovu zonu".

"Kevin Panter je kapiten i lider tima i njegovo prisustvo će biti veoma važno", rekao je Željko Obradović i rekao da je splet okolnosti doveo da Partizan posle 2:0 izgubi dve vezane utakmice u Beogradu: "Ovo je utakmica koja vodi direktno na fajnal-for, ma kakav god pritisak postojao, samo gledati teren".

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:43

Lesor: Možemo sve da pobedimo!

"Očekujem tešku utakmicu, igramo za fajnal-for, nismo uspeli kod kuće da dođemo do te pobede, ali srećom imamo još jednu šansu. Kako da zaustavimo Tavaresa? Ne mogu da otkrivam plan, ali naći ćemo način da ograničemo njegov doprinos utakmici. Nije lako igrati protiv njega... Neću da kažem da idemo tamo kako ćemo ih sigurno pobediti, samo hoćemo da budemo onakvi kakvi jesmo. Tako možemo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu. Videćemo šta će biti", rekao je Lesor.

"Panter? Videćemo u petom meču, ne mogu da predvidim, on je sjajan igrač i naš lider, može da pogodi šuteve, tako da će sigurno dosta promeniti", dodao je centar iz Francuske.

Pogledajte

02:20
Matijas Lesor izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:40

Izjava Egzuma!

"Duga je ovo serija, bila je uspona i padova, vodili smo 2:0 i znamo da je moguće da pobedimo. Kevin Panter? Njegova igra savršeno odgovara onome što mi hoćemo da igramo kada oni igraju zonu, kada može da šutira. On je naš kapiten i značajan je na terenu", rekao je Egzum i dodao da ne oseća pritisak i smatra da je pred njim "uobičajena utakmica", kao i da ne mari za statistiku koja kaže da nikada gost nije dobio "majstoricu".

Pogledajte

01:33
Dante Egzum Izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:22

Pogledajte fotografije sa treninga Partizana!

13:15

Trening je u toku!

Pogledajte

00:46
trening Partizana
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:08

I Partizan ima problem!

Aleksa Avramović je u trećoj utakmici plej-ofa Evrolige polomio kost šake i zbog toga je hitno operisan u Španiji gde će praktično dočekati svoje saigrače.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:06

Kakva je situacija u Realu?

Znamo da se u Partizan vraća Kevin Panter, koji je odradio suspenziju, dok Real Madrid na raspolaganju neće imati teže povređenog Gabrijela Deka i suspendovanog Geršona Jabuselea. Trener španskog tima Ćus Mateo je u prvenstvu odmarao "pola tima" kako bi bili spremni za Partizan.

Nije bilo Tavaresa, Fernandeza, Hange, Rodrigeza, Hezonje i Poarjea i svi oni se očekuju u sastavu Madriđana za ključni meč u sredu.

Izvor: Profimedia

13:01

Dobro došli u MONDO live!

Željko Obradović obratiće se danas medijima oko 13.30 povodom majstorice koja se igra u sredu od 21 čas u Madridu. Tada će Partizan pokušati da dođe i do treće pobede nad Realom i samim tim plasmana na fajnal-for u Kaunasu. U tim se vraća i Panter, što je svakako dobra vest za crno-bele.

Osim Obradovića novinarima će se obratiti i Matijas Lesor i Dante Egzum.

UKRATKO

  • Partizan i Real Madrid sastaju se u sredu od 21 čas.
  • Trenutno je 2-2 u seriji, pobednik ide na fajnal-for.
  • Željko Obradović, Matijas Lesor i Dante Egzum su se obratili pred put.
  • Partizan nema zdravstvenih problema sem Alekse Avramovića koji je operisao šaku.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije