• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić se vratio iz pustinje i sad se on pita! Edin i Miloš o NBA ligi: Na koga će Lebron da istrese 50?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta Šesta lična

 Šesta lična o plej-ofu NBA lige Izvor: MONDO

Ove nedjelje, dali smo malu prednost aktuelnoj temi i analizirali Partizan u utorak – što će reći, NBA će opet u četvrtak sa dva dana kašnjenja, ali tješi nas da smo neke stvari makar pogodili kako treba!

Na istoku, hoće li se desiti jedno ostvarenje dugoročne prognoze? I Edin i Miloš tipovali su Filadelfiju kao tim koji izlazi sa istoka, i čini se da su Siksersi našli „rupe“ u oklopu Bostona, koji nikako da poveže nekoliko konzistentnih partija u ovom doigravanju. Ovaj posljednji prokliz ih doduše može koštati i nekog većeg dometa – biće teško iščupati seriju u gradu bratske ljubavi, koji je nit bratski, nit nudi nešto mnogo ljubavi kad su rivali posredi.

Majami, u ovom momentu dok gledate, možda već i slavi prolaz u finale. Ako se to desilo, znajte da zasluge vjerovatno pripadaju čudovištu po imenu Džimi Batler, koga ni povreda članka nije spriječila da vaskrsne u dvije utakmice na Floridi i odvede seriju na korak od finiša. Velike zasluge naravno pripadaju i čarobnjaku Spolstri, koji je opet iscijedio suvu drenovinu iz nekih pojačanih „dži-lig“ kadrova!

Na zapadu, naravno, sve oči su uprte u okršaj Nagetsa i Sansa. Poveli su Jokić i drugari, vratio je Finiks u pustinji zahvaljujući nadrealnim procentima Devina Bukera, ali sada, kad je Nikola u pol poziciji, pitanje je šta Finiks može? Ne djeluju najzdravije kad Armani ne šutira 80%...

A što se Lejkersa tiče – pa možda i oni već slave dok vi ovo gledate. Izgubili su Voriorsi onu beneficiju nečuvanja Sabonisa, Antonio Dejvis podsjeća na onu 2-way zvijer iz Lujzijane, i stvarno ga je teško sačuvati. Rob Pelinka, nakon što su mu se svi smijali godinama, ponovo izgleda kao genije, a Lebron se mudro čuva i svi čekamo neku njegovu nevjerovatnu partiju gdje će istresti 50 na nekoga.

Plej-of je sve luđi i luđi, a vi ste na pravom mjestu ako želite da ga ispratite kako treba! Vidimo se i sljedeće nedjelje!

Pogledajte

55:59
Šesta Lična – S5N23
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC